10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spitalul Slatina angajeaza bucatari

- Advertisement -

Consilierii judeteni au aprobat, in sedinta de ieri, infiintarea Blocului alimentar ca structura fara personalitate juridica in cadrul Serviciului administrativ al spitalului, acesta urmand sa aiba 21 de angajati.
Se aproba suplimentarea statului de functii al SJU Slatina cu 21 de posturi aferente Blocului alimentar, din care patru posturi de bucatar II si 17 posturi de muncitor necalificat, se precizeaza in hotararea Consiliului Judetean.
Nicu Vladu, managerul unitatii sanitare, a precizat ca vor fi angajati de fapt doar 4 bucatari, restul de 17 angajati urmand sa provina din randul personalului de la spalatorie.
Presedintele Consiliului Judetean Olt, Paul Stanescu, a declarat recent, in cadrul unei conferinte de presa, ca se vor face economii insemnate dupa ce serviciul alimentar va reintra in administrarea spitalului.
Noi am considerat, dupa un calcul facut impreuna cu managerul spitalului, ca nu ne-ar costa mancarea mai mult de 2 miliarde lei vechi. La ora actuala platim 4,3 miliarde lei pe luna. Eu sper ca mancarea sa fie si mai ieftina, poate vom ajunge la 1,5 miliarde lei vechi lunar, afirma Paul Stanescu.
Tot in cadrul sedintei de ieri, potrivit protocolului de colaborare incheiat intre CJ si Primaria Slatina, consilierii au aprobat alocarea sumei de 5 miliarde lei vechi Spitalului Judetean. Potrivit hotararii, banii vor fi utilizati pentru achizitionarea de echipamente si instrumentar medical. in urma cu aproximativ o saptamana, in conturile spitalului au mai intrat alte cinci miliarde lei vechi, de la Consiliul Local Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți