15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei soferi bauti depistati de politisti intr-o singura zi

- Advertisement -

Potrivit oamenilor legii, Marian T. in varsta de 21 ani din comuna Deveselu, in timp ce conducea o motocicleta, neimatriculata si a fara a detine permis de conducere, pe strada Poenii din municipiul Caracal, din cauza neatentiei, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a acrosat un autoturism, proprietatea lui Gheorghe P., din Caracal, parcat pe acostamentul sensului opus de mers.
Conducatorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Apoi, politistii din cadrul Politiei orasului Bals, in timp ce executau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier, au depistat, pe strada Nicolae Titulescu, din oras, pe Ion D., de 43 ani, din localitate, care conducea un autoturism inmatriculat in Italia, avand permisul de conducere suspendat din luna iulie a anului in curs.
Conducatorul auto emana miros de alcool, insa a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum si recoltarea de probe biologice, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie judetean Olt.
si politistii din cadrul Politiei orasului Piatra Olt au depistat, pe strada Traian din localitate, un barbat care conducea sub influenta aburilor bahici. Petre P., de 51 ani, din municipiul Slatina, a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul acestuia a indicat o concentratie de 1,23 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cei trei barbati sunt acum cercetati de oamenii legii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți