2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

PDL sustine candidatul UNPR la Consiliul Judetean Olt / Darius Valcov: Vali Steriu este cel mai bun candidat al aliantei UNPR – PDL la Olt pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean!

- Advertisement -

Darius Valcov a afirmat ca in perioada imediat urmatoare vor fi demarate sondaje de opinie pe zona Corabia, in urma carora va fi desemnat candidatul comun pentru un mandat de deputat pe Colegiul 7.
Atat UNPR cat si PDL suntem foarte hotarati ca aceste alegeri sa nu fie castigate decat de unul dintre noi. Excludem din start varianta candidaturilor separate si in perioada imediat urmatoare vom demara sondaje pe Colegiul 7, astfel incat in cel mult 20 de zile sa putem prezenta cel mai bun candidat comun, fie ca va fi de la UNPR, PDL sau neafiliat politic, urmand ca ulterior sa detina unul dintre cele doua carnete de partid. Scopul nostru este ca USL sa piarda aceste alegeri. Oricum cred ca nu au nici o sansa sa mai ceara inca un mandat locuitorilor din acea zona, pentru ca mandatul obtinut pe Colegiul 7 de PSD a fost obtinut prin minciuna – atat faimosul pod peste Dunare, cat si alte promisiuni fantastice sau fantasmagorice pe care le-au avut in campania electorala. Totul a fulminat cu o alegere pe care locuitorii din Colegiu 7 cred ca o regreta si noi va trebui sa le reamintim ca votul dat in 2008 a fost pe minciuna, pe fals, si acesta trebuie schimbat la alegerile partiale care vor avea loc in urmatoarele 75- 80 de zile, a spus Darius Valcov.

Vali Steriu este cel mai bun candidat pentru presedintia Consiliului Judetean!

Cei doi lideri politici au mentionat ca s-a ajuns la o intelegere privind sustinerea unor candidaturi comune pentru Consiliul Judetean si Primaria Slatina. Potrivit acestora, discutiile sunt avansate si in ceea ce priveste sustinerea unor candidaturi comune la nivelul primariilor din judet.
Aproape am ajuns la o intelegere in privinta candidatului la presedintia CJ, ca acesta sa fie de la UNPR, iar la nivelul Primariei Slatina va fi o candidatura a PDL, sustinuta si de UNPR. Suntem in discutii foarte avansate, mai avem unele mici aspecte de rezolvat, ca acolo unde avem primari in functie acestia sa fie candidati comuni la alegerile din 2012. De asemenea, suntem in discutii ca si in localitatile unde unul dintre partide are un candidat cu sanse mari, celalalt partid sa-l sustina. Acolo unde avem candidati foarte buni ni-i vom sustine reciproc, trecand peste micile orgolii, a spus Darius Valcov. Presedintele PDL Olt a precizat ca, in opinia sa, cel mai bun candidat al coalitiei pentru presedintia Consiliului Judetean Olt este deputatul Valeriu Steriu. Dupa parerea mea, Vali Steriu este cel mai bun candidat al aliantei UNPR – PDL la Olt pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean. Asta este parerea mea si nu mi-o poate schimba nimeni, a precizat Valcov.
Eu consider ca de sapte ani de cand fac politica in zona Olteniei am devenit si eu putin mai mult oltean decat eram pana in 2005. S-ar putea sa fie necesar, pentru presedintia CJ Olt, de cineva mult mai oltean decat sunt eu in clipa de fata. Sondajele de opinie vor spune cine este cel mai potrivit din UNPR sa candideze pentru aceasta functie, a afirmat deputatul Steriu.
Acesta a mentionat ca pana acum nimeni din UNPR Olt nu si-a exprimat oficial intentia de a candida la presedintia CJ.

Centurile ocolitoare la Slatina si Bals, prioritare

Presedintele UNPR Olt a vorbit si despre proiectele economice comune, prioritare fiind realizarea centurilor ocolitoare la Slatina si Bals.
Dincolo de proiectul comun pe care-l derulam si care a asigurat in acesti trei ani stabilitatea la nivel national, pe acest ultim an de mandat vom incerca sa ne unim eforturile pentru a realiza si cateva proiecte economice in interesul cetatenilor din judetul Olt, precum cele doua centuri ocolitoare mult discutate atat pentru Slatina cat si pentru Bals. Sunt lucruri as putea spune in interesul intregii zone a Olteniei, pentru fluidizarea traficului si pana la urma si pentru aspectele legate de mediu si de o viata mai buna pentru cetateni. De asemenea, trebuie sa recunoastem, criza economica existenta in Europa si care a generat foarte multe dificultati si cetatenilor din Romania, ne pune in situatia de a identifica variante pentru a genera noi locuri de munca si cred ca asta va fi prioritatea anului 2012 pentru ambele partide. Pot spune ca atat Darius Valcov, in orasul Slatina, cat si eu, pe zona Bals, avem cateva reusite, vrem sa le extindem la nivelul judetului. si in Caracal, dupa cum stiti, recent a fost inaugurata o fabrica unde s-au creat multe noi locuri de munca. Acesta va fi modelul, de a gasi investitori si sa le conturam atractivitatea pentru zona, astfel incat sa avem pe judetul Olt un somaj cat mai mic, sa ne pozitionam intr-o zona de competitivitate pe termen lung si sa avem generate venituri foarte mari pentru zona, pentru locuitori. Proiectele politice comune ne vin usor la indemana, suntem din aceeasi generatie politica si vorbim aceeasi limba, asta ne da si increderea in succesul de anul viitor. Avem o colaborare foarte buna in prezent, o vom face si mai buna, a spus Steriu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți