14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul din Deveselu – primul cursant la orele de engleza

- Advertisement -

Beciu a declarat luni, pentru Agerpres, ca desi au fost stabilite trei grupe de cursanti, pe nivele de cunostinte, vrea sa participe la toate cursurile, pentru toate grupele, avand in vedere ca este primul interesat sa invete sa comunice in limba engleza, cel putin la nivel mediu.
La cursurile de limba engleza participa 37 de persoane din comuna mentionata, din toate categoriile sociale si de varste diferite, cel mai varstnic fiind edilul, care are 57 de ani.
Am fost la cursuri si vineri si sambata si duminica si la fel voi face si in weekend-ul urmator. Sunt cinci saptamani de cursuri, numai la sfarsit de saptamana, cate sase ore. Participantii au asigurat transportul de la domiciliu la Caracal, acolo unde se desfasoara cursurile si toata lumea e incantata, unii se gandesc ca pot gasi mai usor loc de munca, altii ca poate vor fi nevoiti sa vorbeasca cu militarii americani si trebuie sa inteleaga ce li se spune, sa poata raspunde. Eu am retinut mai multe lucruri, printre care si expresii de salut dar le voi spune la finalul cursurilor a afirmat Gheorghe Beciu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți