22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Sotia viceprimarului din Milcov si un angajat al Vamii Slatina, trimisi in judecata pentru contrabanda cu tigari

- Advertisement -

Potrivit probatoriului administrat in cauza de catre procurori, in perioada septembrie – octombrie 2011, Vili Bogdan tene si Mugurel Ionut Sava au fost implicati in activitati de detinere, transport si comercializare de tigari de contrabanda, o parte dintre acestea fiind comercializate de catre Daniela Militaru in magazinul al carei administrator era. in urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca inculpata era ajutata la procurarea tigarilor de contrabanda de catre inculpatul Prasacu Fanel (functionar vamal) care le transporta din orasul Corabia in Municipiul Slatina, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Ministerului Public.
Pe 6 octombrie 2011, Vili Bogdan tene a fost depistat in trafic, pe DN 54, in afara localitatii Garcov, in timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 9.850 pachete de tigari, provenind din Ucraina si Republica Moldova, fara a avea marcaje corespunzatoare. Potrivit procurorilor, acestea urmau sa fie primite de catre Mugurel Ionut Sava care se asigura ca, pe traseu, autoturismul care transporta tigarile nu va fi oprit de politie.
Sub coordonarea procurorului, in cauza au fost efectuate o serie de perchezitii care au condus la ridicarea mai multor cantitati de tigari de contrabanda. Astfel, la data de 07.10.2011, intr-un garaj, a fost identificata cantitatea de 12.500 pachete de tigari de contrabanda, stabilindu-se ca acestea apartin inculpatului Sava Mugurel Ionut. in ziua urmatoare, au fost efectuate inca 13 perchezitii domiciliare, ocazie cu care au fost descoperite si ridicate 691 pachete de tigari de contrabanda.
Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului se cifreaza la valoarea de 162.546 lei, se mai precizeaza in comunicatul Ministerului Public.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți