13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Schimbari la conducerea sectiei Cardiologie a Spitalului Judetean

- Advertisement -

Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean, a avut ieri o intalnire atat cu conducerea spitalului, cat si cu medicii care au cerut schimbarea dr. Andritoiu.
Cred ca lucrurile s-au calmat acum. Am discutat azi (n.red. – ieri) si cu conducerea spitalului, am inteles ca l-au demis pe dr. Andritoiu si l-au numit sef de sectie pe dr. Dorobantu. Am stat de vorba si cu medicii, sper ca nu vor mai fi probleme, ei asta au contestat… A fost schimbat seful de sectie si sper ca lucrurile s-au calmat, a declarat Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt.
Contactat telefonic, medicul Romeo Stanculescu, directorul medical al unitatii sanitare, a precizat ca decizia schimbarii conducerii sectiei Cardiologie a fost luata luni. in urma conflictului, unitatea sanitara a pierdut insa un medic cardiolog iar un altul se afla in preaviz, Mihail Iovanescu si Florin Paraschiva dandu-si demisiile pe 21 octombrie. Daca in cazul dr. Paraschiva exista posibilitatea ca acesta sa revina asupra deciziei, raporturile de munca ale dr. Iovanescu au incetat ieri.
Una dintre demisii, cea a medicului Iovanescu, si-a produs deja efectul, pentru ca dumnealui a cerut incetarea raporturilor de munca cu data de 1 noiembrie, a precizat directorul medical al unitatii sanitare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți