12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Hoti de vitei la Valea Mare

- Advertisement -

Tatal baiatului care avea grija de vitei a mers de dimineata sa le dea de mancare si a gasit lacatul spart si lantul taiat, iar cainele care pazea grajdul era dezlegat si batut. Cand a intrat in grajd a observat ca din cei 18 taurasi pe care ii cumparasera baietii in primavara, noua nu mai erau. Hotii i-au ales pe cei mai mari si mai frumosi. Noi nu banuim pe nimeni, dar ne gandim ca trebuie sa fie cineva cunoscut, care a stiut, a spus Dumitra Calin, proprietara bovinelor.
Femeia spune ca, desi a depus plangere la politie, nu crede ca oamenii legii vor reusi sa-i identifice pe hoti. Politistii au venit, au luat declaratii de la cei care ingrijeau animalele, si cam atat. Aici in comuna nu se mai fac perchezitii, nu se mai fac patrule, nu se mai face nimic. Nu stiu cu ce se ocupa politistii, dar in orice caz nu cu prinsul hotilor. Asta toamna ne-au furat porumbii de pe un hectar, iar politistii nu au reusit nici pana in ziua de azi sa dea de urma hotilor, mai spune femeia revoltata.
De cealalta parte politistii spun ca inteleg supararea oamenilor, dar ii sfatuiesc sa stea linistiti pentru ca se efectueaza cercetari pentru identificarea hotilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți