7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

impuscat din greseala, se zbate intre viata si moarte

- Advertisement -

Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Marius Popescu a fost impuscat in zona abdominala de Marius Borcea, de 39 ani, din municipiul Slatina, cu o arma de tir pe care acesta din urma intentiona sa o cumpere de la Cosmin Trifu, de 32 ani, din municipiul Slatina. Din primele cercetari efectuate de echipa operativa complexa din cadrul I.P.J. Olt, s-a stabilit ca un barbat in varsta de 32 ani, din municipiul Slatina, s-a deplasat cu arma de tir cu glont, calibrul 5,6 mm., detinuta legal, pe campul dintre comunele Oporelu si Priseaca, la solicitarea unui barbat de 39 ani, din municipiul Slatina, care intentiona sa o cumpere, in vederea testarii acesteia. Barbatul de 39 ani a executat doua focuri cu arma respectiva, in plan orizontal, catre camp, iar la executarea celui de-al treilea foc, accidental, l-a impuscat in zona abdomenului pe un tanar de 24 ani, din comuna Oporelu, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Transferat la Bucuresti

Victima a fosta adusa de catre cei doi barbati, cu o masina, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, in stare foarte grava. in cursul noptii tanarul a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Pacientul a suferit o plaga impuscata in zona abodminala inferioara cu distursii vasculare importante in zona pelvisului, cu un hematom gigant in zona abdomenului, cu hemoragie interna, altfel spus. Stare generala foarte, foarte, foarte grava. L-am echilibrat hemodinamic, l-am suturat si i-am bagat sange pentru ca pierduse foarte mult. in jurul orei 01:00 noaptea, a fost transportat cu o ambulanta SMURD la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a declarat medicul Romeo Stanculescu, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina.

Arma a fost ridicata pentru cercetari

Potrivit rudelor, tanarul impuscat se afla in timpul serviciului cand s-a intamplat tragedia, el fiind sofer pe utilaje agricole. Baiatul lucra pentru cumnatul sau, care are multe pamanturi luate in arenda. Se ocupau cu agricultura. stiu ca era la serviciu cand a fost impuscat, dar nu stiu ce s-a intamplat. Cred a fost impuscat din greseala, ca era un copil cuminte. Nu a avut probleme cu nimeni, a spus Silvia Ifrim, matusa tanarului impuscat.

Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de uz de arma letala fara drept, iar cercetarile continua, urmand ca, in functie de concluziile medico-legale, sa se dispuna masuri in consecinta. Arma de tir a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți