11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spitalul Slatina angajeaza noi medici cardiologi in locul celor care au demisionat

- Advertisement -

Conflictele care mocneau de mult in sectia Cardiologie au culminat in urma cu nici doua saptamani, cand doi medici si-au dat demisia – Mihail Iovanescu si Florin Paraschiva, la baza deciziei fiind nemultumirile legate de seful sectiei. La ora actuala, Iovanescu nu mai este angajatul spitalului. Spre deosebire de dr. Paraschiva, care se afla in preaviz, medicul Iovanescu a cerut incetarea raporturilor de serviciu cu data de 1 noiembrie. Ramas deja fara un bun profesionist, spitalul il va pierde, se pare, si pe cel de-al doilea, intr-o lupta care pare una a orgoliilor. intrebat daca au intervenit schimbari asupra deciziei medicului Florin Paraschiva de a demisiona, managerul Nicu Vladu a lasat sa se inteleaga faptul ca sansele ca acesta sa ramana angajat al spitalului sunt reduse.
Ce zice legea, asta facem. Demisia este un act unilateral, nu pot nici sa o aprob, nici sa nu o aprob, este vointa unei parti, se motiveaza sau nu, decurge absolut normal. Medicului Florin Paraschiva i s-a inmanat decizia de la Resurse Umane, documentatia e facuta, pentru ca in cazul in care eu as fi avut ceva impotriva demisiei, legea ma penaliza, a declarat Vladu.
Mai mult chiar, acesta a confirmat informatia potrivit careia unitatea sanitara a identificat deja solutii pentru ocuparea celor doua posturi. Astazi au venit doua doctorite, s-au prezentat, urmeaza sa facem documentele. Sunt doua doamne doctor tinere, medici specialisti cardiologi, a precizat Vladu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți