7.3 C
Slatina
miercuri,17 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un nou supermarket se deschide la Slatina

- Advertisement -

Investitorul german promite calitate si preturi atractive pentru clientii din Olt. Inaugurarea noilor magazine Lidl continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania. Evitand intermediarii, oferta Lidl asigura produse in acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi, a spus Gheorghe Cretan, responsabil cu expansiunea firmei, vineri, in cadrul unei intalniri cu jurnalistii si cu oficialitatile locale. Alaturi de produsele romanesti vor sta in rafturi si produse din tari europene precum Italia, Franta, Germania sau Spania. Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl Romania are in prezent peste 2.000 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central, a mai spus Gheorghe Cretan, care nu a oferit amanunte legate de valoarea investitiei de la Slatina, invocand politica de confidentialitate a firmei. La intalnirea de vineri Primaria Slatina a fost reprezentanta de viceprimarul Ana Anghel, care a reliafat ca autoritatile locale sunt deschise oricarei investitii care schimba in bine aspectul Slatinei si care ofera noi locuri de munca. N-au lipsit seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Olt, Dumitru Onica si reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.
Tot luni concernul german va deschide un nou magazin si la Ploiesti.
Lantul de magazine Lidl de tip discount este operat de concernul german Lidl si Schwarz.Co si KG, care mai detine si lantul de hipermarketuri Kaufland. De asemenea, Lidl este si administratorul lantului de magazine Plus din Romania.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți