7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Directorii de la AJOFM si Casa de Pensii, ramasi fara sprijin politic. seful Ambulantei, pe lista neagra a PDL Olt

- Advertisement -

Biroul Permanent Judetean al PDL Olt a decis, in sedinta de saptamana trecuta, retragerea sprijinului politic in cazul a doi sefi de institutii – Cristinel Carloganu, directorul AJOFM Olt, si Silvia Draghici, sefa Casei Judetene de Pensii. Secretarul general al PDL Olt, Dan Balasescu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca la baza deciziei au stat nemultumirile privind activitatea celor doi directori, acuzati ca au transformat institutiile pe care le conduc in feude personale.
La ultima sedinta a Biroului Permanent Judetean am retras sprijinul politic a doi directori – Cristinel Carloganu si Silvia Draghici. Asa cum am spus si in cadrul sedintei BPJ, ei oricum nu reprezentau partidul, nu au fost tovarasi de drum nici in activitatea curenta din partid si nici in ceea ce priveste conceptia noastra despre ceea ce inseamna sa fii director de institutie deconcentrata. Vom fi in continuare la fel de exigenti cu toti cei care incearca sa transforme institutiile pe care le conduc in feude personale, a spus Balasescu. Secretarul general al PDL Olt a afirmat ca in cazul lui Carloganu, care de fapt nu avea carnet de membru PDL, a fost vorba de o procedura care trebuia indeplinita.
Ne-am dezis oficial de el, a fost o procedura. La momentul revenirii sale in functie s-a discutat acordarea sprijinului politic pentru ocuparea acelei functii in cadrul BPJ. Era normal ca tot printr-o decizie a BPJ sa consfintim si retragerea sprijinului. Iar in ceea ce-o priveste pe doamna Draghici, dansa era membru de partid. in ambele cazuri ne asumam greseala, avem aceasta capacitate de a ne asuma aceste greseli. Probabil mai sunt si alte cazuri in care deocamdata nu avem datele necesare. Nu o sa ne ascundem greselile sub pres, asa cum si le-au ascuns de-a lungul anilor PSD-ul si PNL-ul, a spus Balasescu. Acesta a precizat ca decizia PDL Olt privind retragerea sprijinului politic pentru cei doi directori va fi transmisa ministrului Muncii prin intermediul deputatului Daniel Barbulescu, care va face o interpelare pe aceasta tema in Parlament in cursul zilei de azi.
Desi cei doi sunt functionari publici, numiti in functii in urma unor concursuri, Dan Balasescu nu vede in acest lucru o piedica in calea demiterii lor. Ce concurs? La amandoi sunt concursuri de imprejurari. Carloganu isi daduse demisia din functie si a venit Bian (n.red. – Silviu Bian, fostul presedinte al ANOFM), pentru ca avea nevoie de bidonas, si l-a pus iar director, a spus Balasescu.
Pe lista neagra a PDL Olt se pare ca se afla si Laurentiu Moisiu, seful Serviciului Judetean de Ambulanta, care si-a anuntat in unele cercuri intentia de a candida la Primaria Slatina din postura de independent. intrebat ce statut are la ora actuala Laurentiu Moisiu in cadrul partidului, Balasescu a afirmat ca seful Ambulantei este membru PDL… deocamdata.
Statutul lui in cadrul organizatiei este cel pe care si l-a creat. La ora actuala este inca membru PDL, desi este unul dintre cei despre care am semnale ca tind sa transforme institutia pe care o conduc in feuda personala, a spus secretarul general al PDL Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți