14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Boc, asteptat de conducerea PDL Olt la discutii

- Advertisement -

Darius Valcov a anuntat ca nu va mai candida la Primaria Slatina daca nu vor fi demarate lucrarile la centura ocolitoare a orasului, proiect pe care a sustinut, la alegerile din 2008, ca-l va realiza in acest mandat. Valcov a afirmat ca nu vrea ca de numele sau sa fie legata o promisiune nerespectata a colegilor sai de partid, care l-au asigurat de sprijinul lor si apoi au uitat. De asemenea, presedintele PDL Olt a declarat, in repetate randuri, ca va renunta si la conducerea organizatiei la implinirea unui an de mandat daca sefii de la nivel central nu vor numi un membru al PDL Olt intr-o functie de secretar de stat. Cum data la care Valcov a anuntat ca va renunta la sefia organizatiei se apropie cu pasi repezi, conducerea centrala a partidului incearca sa rezolve lucrurile. Valcov a participat luni la o intalnire cu Emil Boc, in cadrul careia i-a expus nemultumirile sale, liderul PDL acceptand invitatia acestuia de a veni la Slatina. Potrivit celor declarate de deputatul Daniel Barbulescu, Emil Boc se va intalni cu membrii organizatiei judetene saptamana aceasta.
in principiu, vizita presedintelui Emil Boc este anuntata pentru data de 17 noiembrie, dar este posibil sa vina mai devreme, chiar saptamana aceasta. Eu nu am participat la intalnirea pe care Darius Valcov a avut-o luni cu domnul Boc, in aceeasi zi am avut o intalnire cu Roberta Anastase, pe aceeasi tema, a problemelor pe care le are organizatia noastra. Dumneaei a recunoscut, intr-un fel, ca centrul este deficitar in relatia cu organizatia din Olt, ramane sa discutam, a spus deputatul Daniel Barbulescu.
Surse din PDL sustin ca odata cu vizita lui Emil Boc la Slatina se vor rezolva nu doar solicitarile privind centura ocolitoare si numirea unui membru al organizatiei intr-o functie la nivel central, ci si deblocarea a opt proiecte pe fonduri europene.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți