5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: bataie pe tigai la promotie

- Advertisement -

Clientii s-au asezat la intrarea noului magazin de la primele ore ale diminetii, astfel ca la ora deschiderii, 08.00, cateva sute de persoane formau o coada groasa si lunga de peste 20 de metri. Oamenii sperau ca ziua de luni sa le aduca economii serioase la buzunar. Speram sa facem cumparaturi la pret bun, pentru ca avem magazin nou care se inaugureaza azi si speram sa fie bine pentru noi. Daca vor fi promotii si maine, venim si maine pentru cele necesare traiului de zi cu zi, spunea cu putin inainte de deschiderea usilor Ion Gavrila din Slatina. Alte persoane cu sume bine stabilite dinainte asteptau ora deschiderii ca sa evalueze ce promotii exista in magazin ca, in functie de asta, sa-si aleaga prioritatile la cumparaturi. Mai intai vrem sa vedem ce au, ce produse sunt la promotie si ce preturi se practica in definitiv. Noi am vrea sa putem cumpara cat de multe, dar…, spunea o alta persoana, Tanta Parvulescu.

Buluc la raftul cu tigai

La ora 08.00 fix, cand usa s-a deschis, clientii s-au napustit buluc in magazin, luand pe sus rafturile cu produse. La intrare, oamenii de ordine au facut cu greu fata torentului uman, luandu-se la sfada cu clientii care nu isi luasera carucioare, conditie pentru intaietate, se pare, la intrarea in unitate. Unul dintre cele mai cautate rafturi a fost cel cu obiecte de uz casnic, de unde sute de tigai si alte vase de bucatarie au disparut cat ai zice peste. Unii dintre cumparatori au luat si pentru rude. Am cumparat sapte tigai joase si tot atatea cu margine mai inalta pentru ca mi-au zis niste rude sa le cumpar si lor daca voi gasi. Dar eu opresc patru, ca sa fie acolo. Cine stie cand mai gasesti ocazii de-astea, sustinea unul dintre cumparatori.

Carnea nu-i de nasul nostru

Oamenii au pus in carucioare, din gama produselor alimentare, cu precadere produse de baza, ulei, malai, legume dintre cele mai cunoscute, dar si componente auto, huse pentru scaune si piese mecanice. La rafturile si lazile frigorifice destinate expunerii carnii si preparatelor din carne clientii mai mult au privit decat au cumparat. Nu cred ca sunt preturi foarte piparate, dar pentru noi tot inalte sunt. Ma uit si eu, sa vad, dar nici prin gand nu-mi trece sa cumpar carne pentru ca buzunarul nu-mi permite. Carnea nu-i de nasul nostru decat la ocazii speciale, la sarbatori mari, si atunci cu portia, se plangea un pensionar din Slatina.

Cu carutul gol intrati, cu carutul gol iesiti

Desi preturi promotionale au existat la aproape toate categoriile de produse, multe carucioare au intrat goale in magazin si au iesit tot goale. N-am gasit ce sa cumparam, nu este aici nimic din ceea ce ne-am asteptat noi, de-aia iesim asa cum am intrat: cu caruciorul gol. Nu zic ca nu sunt si lucruri ieftine, dar nu ceea ce ne trebuie noua, spuneau doi soti dezamagiti ca n-au gasit ce-au cautat.

Promotii pentru inca doua saptamani

Reprezentantii magazinului au anuntat ca produse la promotie se vor gasi in noul supermarket toata saptamana in curs, dar si saptamana urmatoare. Noua noastra investitie la Slatina are, dupa cum se vede, un start bun. Lumea a venit de la prima ora pregatita pentru promotia de non-food si speram s-o tinem tot asa, in ceea ce priveste intregul sortiment. Vom avea toata saptamana aceasta promotii, vor mai fi si saptamana viitoare, apoi, in general, vom avea promotii de doua ori pe saptamana promotii la produse non-food, a declarat responsabilul magazinului cu vanzarile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți