12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un barbat din Movileni s-a sinucis la numai 36 de ani

- Advertisement -

Echipajul cu medic de pe ambulanta care s-a deplasat la domiciliul tanarului a incercat resucitarea acestuia, insa eforturile cadrelor medicale s-au dovedit a fi in zadar, barbatul nemaiputand fi salvat. La locul incidentului s-a deplasat si un echipaj al politiei care a demarat o ancheta in acest caz. Echipa operativa din cadrul Politiei orasului Potcoava s-a deplasat la fata locului si, din primele cercetari, a constatat ca langa patul in care se afla victima era o cana din ceramica ce continea o substanta de culoare rosie. Cadavrul nu prezenta urme de violenta nefiind suspiciuni de omor. in cauza s-a dispus efecutarea necropsiei in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs decesul, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

Nu a lasat bilet de adio

Gestul lui Ionel Radu i-a socat pe cunoscuti, mai ales ca barbatul nu a lasat niciun un bilet de adio. Rudele si vecini spun ca acesta nu avea motive sa isi puna capat zilelor Din cate am inteles, s-a otravit cu Furadan. Nu stiu de unde a procurat el substanta aceasta. Am inteles ca l-a gasit mama sa intins in pat, iar langa el era un bidon cu o substanta rosiatica si o ceasca alaturi. Era nepotul meu. E de aceeasi varsta cu fata mea. Nu stiu ce probleme putea sa aiba, ca nu avea copii, nu era insurat, nu bea. Lucra in Slatina. Eu stiu ce o fi fost in sufletelul lui? Pe zi a facut treaba acasa. Mi-a adus mie patru bidoane cu apa si nu parea suparat. Pentru mine a fost o lovitura cand am aflat ce a facut, a spus Ioana Neagu, matusa tanarului.
Era un baiat muncitor si cuminte cum rar vezi aici in comuna. O fi avut vreo prietena si s-o fi certat cu ea. Cine stie ce s-a intamplat de a luat el o asemenea decizie!, a adaugat un vecin.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți