10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Au inceput concursurile pentru functia de sef sectie in Politia Rurala

- Advertisement -

Potrivit comisarului sef Valerian Iliescu, adjunctul IPJ Olt, pana in prezent au fost sustinute trei concursuri in urma carora au fost alesi viitori sefii de sectie de Politie Rurala din Ganeasa, Scornicesti si Vadastrita.
Pot sa va spun ca la sectiile Scornicesti, Vadastrita si Ganeasa au luat concursurile cei care au participat. La Ganeasa va fi sef de sectie comisarul Marian Culcescu, care este fostul sef al Biroului Ordine Publica Rural Slatina, la Scornicesti il avem pe subcomisarul Titel Ioana, iar la Vadastrita pe inspectorul Iulian Druga.
Mai avem noua concursuri care se deruleaza pana la sfarsitul lunii si speram sa avem efectivele complete cu comandanti. Taria acestui sef de sectie de Politie Rurala este ca si a unui comandant de politie oraseneasca. Prin aceasta dispozitie s-a urmarit ca noi sa actionam mai rapid si mai eficient la interventiile prin 112, elementul politienesc sa fie 24 din 24 de ore in patrulare, si astfel sa asiguram protectia si siguranta cetatenilor, a precizat comisarul sef Valerian Iliescu.
La aceste concursuri candideaza doar ofiterii care au cel putin gradul de inspector, au minim patru ani vechime in sistem, iar in ultimii doi ani au obtinut calificativul de foarte bun. Pentru a fi declarati admisi ei trebuie sa obtina minim nota sapte.
La concurs s-au inscris doar ofiteri. A fost o selectie riguroasa, ne-am ales oameni care sa fie adevarati comandanti, care poate meritau in cariera lor sa parcurga o treapta superioara, oameni seriosi, oameni integri, pe care ne bazam. Examenele au fost corecte si au constat intr-o testare data in fata unei comisii, care a fost filmata. Nu s-au ingramadit foarte multi sa se inscrie pentru ca functia implica foarte multa responsabilitate, a mai adaugat adjunctul IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți