Cardiologul Paraschiva vrea sa renunte la demisie. Managerul Vladu: Nu exista cale de-ntors!

Desi dr. Paraschiva s-a razgandit, managerul spitalului, Nicu Vladu, este de parere ca demisia, odata depusa si aprobata, trebuie sa-si urmeze cursul. Vladu a precizat ca obligatia sa legala, ca angajator, este de a duce actul la indeplinire.
in mapa de azi nu am gasit nici o cerere a dr. Florin Paraschiva. stiu ca a zis si dansul in sedinta ca si-a depus cererea de retragere a demisiei, dar eu zic ca suntem totusi oameni seriosi si nu ne jucam de-a uite demisia, nu mai e demisia! Este un act unilateral pe care eu sunt obligat sa-l duc la indeplinire. Legea spune foarte clar ca demisia este un act unilateral, se motiveaza sau nu se motiveaza, angajatorul este obligat sa-l duca la indeplinire. Deci nu exista cale de-ntors pentru demisie! Legal, nu am voie sa-i aprob cererea de revenire. Daca legea mi-ar fi permis, va dau cuvantul meu de onoare ca as fi facut acest lucru cu cea mai mare placere. Dar suntem la varsta la care nu ne mai jucam de-a demisia. Este totusi o institutie publica!, a declarat Vladu.
Managerul este insa contrazis de Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean, care pare sa fie de parere ca spitalul nu-si permite sa mai piarda un bun profesionist. Contactat telefonic, Stanescu a afirmat ca asa cum demisia este un act unilateral, si cererea de revenire asupra acesteia se incadreaza in acelasi tipar. Cu alte cuvinte, medicul poate reveni fara probleme asupra demisiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<