2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cardiologul Paraschiva vrea sa renunte la demisie. Managerul Vladu: Nu exista cale de-ntors!

- Advertisement -

Desi dr. Paraschiva s-a razgandit, managerul spitalului, Nicu Vladu, este de parere ca demisia, odata depusa si aprobata, trebuie sa-si urmeze cursul. Vladu a precizat ca obligatia sa legala, ca angajator, este de a duce actul la indeplinire.
in mapa de azi nu am gasit nici o cerere a dr. Florin Paraschiva. stiu ca a zis si dansul in sedinta ca si-a depus cererea de retragere a demisiei, dar eu zic ca suntem totusi oameni seriosi si nu ne jucam de-a uite demisia, nu mai e demisia! Este un act unilateral pe care eu sunt obligat sa-l duc la indeplinire. Legea spune foarte clar ca demisia este un act unilateral, se motiveaza sau nu se motiveaza, angajatorul este obligat sa-l duca la indeplinire. Deci nu exista cale de-ntors pentru demisie! Legal, nu am voie sa-i aprob cererea de revenire. Daca legea mi-ar fi permis, va dau cuvantul meu de onoare ca as fi facut acest lucru cu cea mai mare placere. Dar suntem la varsta la care nu ne mai jucam de-a demisia. Este totusi o institutie publica!, a declarat Vladu.
Managerul este insa contrazis de Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean, care pare sa fie de parere ca spitalul nu-si permite sa mai piarda un bun profesionist. Contactat telefonic, Stanescu a afirmat ca asa cum demisia este un act unilateral, si cererea de revenire asupra acesteia se incadreaza in acelasi tipar. Cu alte cuvinte, medicul poate reveni fara probleme asupra demisiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți