14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Medicii nu mai au voie sa-si parcheze masinile in curtea Spitalului Slatina

- Advertisement -

Este anormal ceea ce se intampla. Ar trebui sa fim lasati sa intram cu masina macar noaptea, cand suntem chemati pentru urgente, pentru ca in cateva minute poti sa pierzi o viata, le-a reprosat medicul Renica Diaconescu celor doi sefi de institutii. Nici pe vremea lui Ceausescu nu s-a intamplat asa ceva, comunistii ne respectau mai mult!, Masura asta nu demonstreaza altceva decat dispret la adresa noastra!, au fost opiniile altor medici. Protestele cadrelor medicale au fost insa zadarnice, pentru ca decizia a fost deja luata. incepand de azi, in curtea spitalului nu vor mai intra decat ambulantele si masinile care fac aprovizionarea. Nici o alta masina nu va mai intra in spital, nici a conducerii, nici a sefilor de sectii. Masura vizeaza pe toata lumea, a precizat managerul Nicu Vladu. Acesta a afirmat ca pentru situatiile cand medicii sunt chemati noaptea la urgente exista o solutie. Se poate parca intre ambulatoriu si parcarea de langa spital fara nici un fel de problema. Se intampla insa destul de rar ca medicii sa fie chemati noaptea, a adaugat Vladu.

Parcarea de langa spital isi gaseste utilitatea

Singura varianta care pare sa fi ramas la dispozitia medicilor este parcarea supraetajata de langa spital, care duce lipsa de clienti de cand a fost data in folosinta. Contactat telefonic, Paul Stanescu a declarat ca s-a ajuns la o intelegere cu cei de la Imobiliare Consloc, in a carei administrare este parcarea supraetajata.
in urma discutiilor, a fost gasita o solutie pentru medici. S-a negociat deja cu cei de la Consloc, care au dat dovada de intelegere si vor pune la dispozitia medicilor doua etaje in parcarea supraetajata. Este vorba de 60 de locuri de parcare pentru care nu se vor percepe taxe, vor fi date gratuit medicilor, a afirmat Paul Stanescu.
Directorul Imobiliare Consloc, Lucian susala, este insa de o cu totul alta parere. Noi suntem dispusi la negocieri, dar nu poate fi vorba de nici o gratuitate. Suntem societate comerciala, nu ne putem oferi serviciile in mod gratuit. Am avut o discutie cu sindicatul din spital, maine (n.red.-azi) ne vom intalni din nou si vom stabili toate detaliile. Vom incerca sa gasim o solutie convenabila pentru toata lumea si vom face o oferta foarte corecta pentru dumnealor. in nici un caz insa nu le putem pune parcarea la dispozitie gratis, a declarat seful Imobiliare Consloc.
Parcarea supraetajata de langa spital a fost data in folosinta in decembrie anul trecut, cele 120 de locuri de parcare de care dispune fiind insa mai tot timpul goale. Situatia se va schimba insa probabil de azi, pentru ca medicii vor fi nevoiti sa-si lase masinile acolo.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți