20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Corpul de control al primului ministru, in verificari la Spitalul Slatina

- Advertisement -

Deja m-am obisnuit cu controalele! Cred ca nu e zi sa nu ma dea dracu’ cineva si sa nu fiu reclamat, a afirmat Nicu Vladu, managerul unitatii sanitare. Acesta a precizat ca cei trei inspectori verifica absolut toata activitatea spitalului, motiv pentru care controlul ar putea dura mai mult de doua saptamani.
Noi le-am pus si le vom pune la dispozitie celor din Corpul de Control absolut toate documentele pe care le solicita. Au ordin de serviciu, verifica toata activitatea spitalului, pe parte financiar-contabila, de achizitii, de resurse umane, absolut tot. Pentru mine e deja ceva obisnuit, am fost controlat si verificat tot timpul. N-am nici un fel de problema, nu am nimic de ascuns. Noi avem o activitate vasta, cred ca verificarile vor dura cel putin doua saptamani, a declarat Vladu.

Control al DSP, in miez de noapte

Verificarile la spital se tin lant. in control se afla si Curtea de Conturi, iar marti noaptea, unitatea sanitara a fost vizitata, in jurul orei 01.00, de inspectorii Directiei de Sanatate Publica Olt, impreuna cu directorul Andrei Iordache. seful DSP Olt a declarat ca au fost gasite unele nereguli, eventualele sanctiuni urmand a fi stabilite in cursul zilei de azi. Echipa de control a DSP Olt a fost insotita si de primarul Darius Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți