11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Procesul lui Bercea, amanat din vina lui Felix

- Advertisement -

Magistratii urmau sa vizioneze CD-ul cu inregistrarea declaratiilor date in fata procurorului Eugen Iacobescu de catre Ionut Anghel, zis si Mercedes, si de tatal acestuia, Felix, imediat dupa incidentul petrecut in barul din Draganesti-Olt, cand primul dintre ei a fost injunghiat cu un cutit. Potrivit judecatorilor, prezenta lui Felix la acest termen era absolut necesara, probele neputand fi administrate in lipsa sa, intrucat fiul sau este minor. Desi Gheorghe Anghel a fost prezent in incinta Tribunalului Olt, cu doar cateva minute inainte de inceperea procesului acesta s-a facut nevazut, fiul sau motivand ca este bolnav. Tata nu prea s-a simtit bine si nu mai poate ajunge azi, a spus Mercedes in fata completului de judecata.
Amanam aceast termen pentru 21 noiembrie, cand vor fi adusi cu mandat de aducere Gheorghe Anghel si sotia acestuia, Aurora Stoiculescu. Barbatul va trebui insa sa prezinte acte medicale prin care sa dovedeasca faptul ca este bolnav. Pentru ca victima este minora nu putem sa vizionam caseta cu audierile martorilor, pentru ca el trebuie sa fie asistat de parinti, a spus judecatorul Carmen Marinescu.

Interlopul, nemultumit

Decizia de amanare a procesului l-a nemultumit pe Bercea Mondial, care a cerut insistent instantei sa-i acorde un termen mai scurt motivand ca nu pot sa mai rezist. Eu stiu ca tac-su a mintit (n.r Felix). Poate nu vine pentru ca stie ca este vinovat. Sa vina mama sa. Amanati sedinta o ora si se duce cineva dupa ea la Draganesti, ca e aproape. Va rog sa ma credeti ca nu mai rezist. Sunt nevinovat, a spus Mondialul in fata completului.
Avocata Mariana stefan, aparatoarea lui Bercea Mondial, a cerut instantei ca urmatoarea sedinta de judecata sa fie secreta, motivand ca daca ar fi vorba de probe obtinute in cadrul unui proces penal, in mod legal, nu as avea nicio obiectiune. Dar sunt probe obtinute de procurorul Iacobescu prin instigare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți