8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt il sustine pe Ponta in razboiul cu Mircea Geoana

- Advertisement -

Am stat de vorba cu majoritatea colegilor mei si am hotarat sa respectam decizia partidului in ceea ce-l priveste pe Mircea Geoana. il sustinem pe domnul presedinte Victor Ponta, asta e decizia PSD Olt. Este o situatie care nu ne face bine, dar din pacate Mircea Geoana a lucrat numai pentru el in aceasta perioada, a spus Paul Stanescu. Acesta a mai afirmat ca Mircea Geoana l-a suparat foarte tare anul trecut, dupa alegerile din PSD Olt.
As vrea sa va spun un fapt petrecut la Olt, dupa ce s-au incheiat alegerile in partid din iulie 2010. Domnul presedinte Geoana a facut o vizita in judetul Olt, a fost la Pirelli si la Scadt. Chiar daca nu-i placea figura mea, domnul presedinte Geoana ar fi putut trece macar cateva minute pe la sediul partidului, sa discute cel putin cu un for de conducere al acestei organizatii, daca nu cu mine. La acea data, am spus-o si in Comitetul Executiv National, am fost foarte suparat, pentru ca noi toti cei de-aici am muncit foarte mult pentru Mircea Geoana si daca dumnealui spune ca are 5,2 milioane de voturi in spate, eu vreau sa va spun ca Mircea Geoana abia in alegeri a fost la procentul partidului. Poate a uitat acest lucru, dar de fiecare data cand aveam sondaje de opinie dumnealui avea sub procentul partidului. Deci e o munca colectiva si din pacate Mircea Geoana vrea sa-i dea cu piciorul si are cu totul alte ganduri. Credeam ca este un politician matur si va intelege ca intr-o batalie politica poti sa si pierzi. Credeam ca dupa ce a pierdut presedintia partidului va fi alaturi de noua echipa, dar din pacate nu a inteles acest lucru, la fel cum multi nu inteleg, a spus Stanescu. Presedintele PSD Olt a comentat si declaratiile facute de Adrian Nastase si Ion Iliescu in legatura cu Mircea Geoana, afirmand ca este vorba de declaratii facute in nume personal de cei doi. in momentul in care s-a luat o decizie in BPN, indiferent cum te cheama – Nastase, Iliescu, Ionescu, de la Maramures sau de la Olt – trebuie sa respecti deciziile luate intr-un for al partidului, a spus Paul Stanescu.
Chiar daca prin inlaturarea lui Geoana din partid PSD risca sa piarda sefia Senatului, social democratii olteni nu vad in acest lucru neaparat o pierdere.
Mircea Geoana, de aproximativ un an de zile, practic nu mai este reprezentantul grupului parlamentar PSD, pentru ca de fiecare data a actionat in nume personal. E posibil sa pierdem sefia Senatului, dar indemnul meu catre presedintele Ponta este sa mearga pana la capat. in problemele esentiale ale partidului, singurul care are ultimul cuvant de spus este presedintele partidului. Cu ce ne-a ajutat pe noi, ca partid, ca am avut aceasta functie pana acum? intrebati primarii nostri cu ce au fost ajutati, sau eu, ca presedinte al Consiliului Judetean, cu ce am fost ajutat pentru ca PSD a avut aceasta functie?, a spus Stanescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți