10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Severica Mitrache, pe simezele bucurestene. Artistul expune si la Craiova

- Advertisement -

Lucrarile au fost selectate din sute si sute de tablouri ale arhitectilor-pictori de un juriu extrem de pretentios format din criticii de arta Pavel susara, Ruxandra Garofeanu (care este si curatorul expozitiei) si arhitect Aurelian Triscu. Una din lucrarile semnate de artistul oltean reprezinta o biserica, iar celalalt un pesaj marin in ulei. Expozitia va fi deschisa publicului iubitor de frumos pana in 3 decembrie.
Luna trecuta Severica Mitrache a deschis si o expozitie personala la sediul Radio Oltenia Craiova, in cadrul unei emisiuni realizate de Gabriela Rusu Pasarin pe tema artei traditionale din judetul Olt. Printre invitati s-au numarat criticul de arta Florin Rogneanu, directorul Muzeului de Arta Craiova si pictorul Ovidiu Barbulescu.
Cele doua evenimente au avut loc la nici o luna de la o alta expozitie personala a artistului vernisata in 24 septembrie la Galeria Artis a Muzeului Judetean Olt. Arhitect de profesie, Severica Mitrache este recunoscut ca artist plastic de ani si ani, operele sale fiind din ce in ce mai gustate de public, dar si apreciate de specialisti. La expozitia deschisa la Slatina in septembrie, criticul de arta Florin Rogneanu spunea ca dupa 15 ani de travaliu artistic, timp in care artistul a lucrat mult si bine, Severica Mitrache a pus piciorul pe pragul marii arte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți