10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Traficant de persoane din Osica de Sus, pus in libertate

- Advertisement -

Marian Beleci impreuna cu un alt suspect, Constantin Rada, in varsta de 26 ani, din soparlita, au fost arestati la sfarsitul lunii mai, in urma unor descinderi ale politistilor Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt si procurorilor D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt.
Potrivit oamenilor legii, cei doi, impreuna cu Ion Beleci, de 18 ani, din Osica de Sus, in perioada 2010 – februarie 2011, au racolat peste 30 de persoane din judetul Olt, pe care le-au transportat in Portugalia, promitandu-le locuri de munca in agricultura. Oamenii erau ademeniti ca vor avea contracte de munca, le va fi asigurata cazarea si vor fi platiti cu 30 de euro pe zi, dar odata ajunsi in Portugalia erau transformati in sclavi.
Potrivit anchetatorilor, victimele celor trei au fost deposedate prin violenta de actele de identitate si obligate sa munceasca diferite perioade de timp, la cules de masline, banii fiind incasati de Constantin Rada si Marian Beleci.
in urma perchezitiilor desfasurate in luna mai, de la locuintele celor trei au fost ridicate un laptop, un pistol cu bile de calibrul 9 milimetri, inscrisuri cu diferite tranzactii financiare si mai multe bijuterii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți