O noua cerere de eliberare a lui Bercea, respinsa de magistrati

Daca pana acum schimbarea completului era cu noroc pentru interlop, doi dintre magistratii Tribunalului Olt admitand in urma cu doua luni aceeasi cerere, decizia data ieri de judecatorul Diana Cotoi s-a dovedit a fi in defavoarea acestuia. Argumentele aduse de aparatoarea lui Sandu Anghel, avocata Mariana stefan, care a sustinut ca pus in liberate, inculpatul nu mai poate influenta pe cineva intrucat toti martorii si partea vatamata au fost audiati nu au convins-o pe judecatoare, care a respins cererea de eliberare.
in acest moment toate probele, declaratia partii vatamate, declaratiile martorilor, alte probe au fost administrate, mai putin CD-ul. in aceasta situatie este exclus ca inculpatul sa mai poata influenta pe cineva. in ceea ce priveste CD-ul, imi este greu cred ca lasarea lui Sandu Anghel in libertate va putea influenta inregistrarea existenta pe acesta, a spus avocata stefan.
Daca victima a declarat ca nu l-am taiat eu, atunci de ce mai sunt inchis? Pentru ca am ajuns in seara respectiva la Draganesti trebuie sa platesc cu viata, a sarit si Bercea din boxa acuzatiilor.
Aparatoarea Mondialului a declarat in fata instantei ca interceptarea convorbirilor telefonice ale clientului sau a fost facuta ilegal, procurorul Eugen Iacobescu, cel care a instrumentat dosarul, neavand autorizatie in acest sens. Mai mult, avocata a tinut sa-i transmita si un mesaj procurorului: Interceptarile nu sunt probe concludente, acestea fiind probe obtinute in mod ilegal. Cu ocazia aceasta ii spun si domnului procuror Eugen Iacobescu, care intreaba instanta daca s-au ridicat astfel de probleme, ca da, s-au ridicat. La fila 19, in dosarul instantei de astazi, am gasit o cerere a domnului procuror Iacobescu in acest sens. Evident instanta nu i-a raspuns, dar ii pot raspunde eu ca intr-adevar s-au ridicat probleme de drept cu privire la inexistenta autorizatiilor de interceptare a convorbirilor telefonice ale lui Anghel Sandu, a precizat avocata Mariana stefan.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<