3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

O noua cerere de eliberare a lui Bercea, respinsa de magistrati

- Advertisement -

Daca pana acum schimbarea completului era cu noroc pentru interlop, doi dintre magistratii Tribunalului Olt admitand in urma cu doua luni aceeasi cerere, decizia data ieri de judecatorul Diana Cotoi s-a dovedit a fi in defavoarea acestuia. Argumentele aduse de aparatoarea lui Sandu Anghel, avocata Mariana stefan, care a sustinut ca pus in liberate, inculpatul nu mai poate influenta pe cineva intrucat toti martorii si partea vatamata au fost audiati nu au convins-o pe judecatoare, care a respins cererea de eliberare.
in acest moment toate probele, declaratia partii vatamate, declaratiile martorilor, alte probe au fost administrate, mai putin CD-ul. in aceasta situatie este exclus ca inculpatul sa mai poata influenta pe cineva. in ceea ce priveste CD-ul, imi este greu cred ca lasarea lui Sandu Anghel in libertate va putea influenta inregistrarea existenta pe acesta, a spus avocata stefan.
Daca victima a declarat ca nu l-am taiat eu, atunci de ce mai sunt inchis? Pentru ca am ajuns in seara respectiva la Draganesti trebuie sa platesc cu viata, a sarit si Bercea din boxa acuzatiilor.
Aparatoarea Mondialului a declarat in fata instantei ca interceptarea convorbirilor telefonice ale clientului sau a fost facuta ilegal, procurorul Eugen Iacobescu, cel care a instrumentat dosarul, neavand autorizatie in acest sens. Mai mult, avocata a tinut sa-i transmita si un mesaj procurorului: Interceptarile nu sunt probe concludente, acestea fiind probe obtinute in mod ilegal. Cu ocazia aceasta ii spun si domnului procuror Eugen Iacobescu, care intreaba instanta daca s-au ridicat astfel de probleme, ca da, s-au ridicat. La fila 19, in dosarul instantei de astazi, am gasit o cerere a domnului procuror Iacobescu in acest sens. Evident instanta nu i-a raspuns, dar ii pot raspunde eu ca intr-adevar s-au ridicat probleme de drept cu privire la inexistenta autorizatiilor de interceptare a convorbirilor telefonice ale lui Anghel Sandu, a precizat avocata Mariana stefan.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți