17.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Descopera comoara orasului tau

- Advertisement -

Acest proiect reprezinta o competitie intre licee, un program dinamic desfasurat intr-o atmosfera antrenanta pentru echipe, o activitate extrem de interactiva ce va avea drept rezultat descoperirea si aprecierea valentelor cultural-istorice ale municipiului Slatina, valente pe care multi tineri nu le cunosc. Concursul se va desfasura in data de 19 noiembrie , startul dandu-se la orele 13.00, de pe esplanada Slatinei, a declarat Dan Silvian, directorul executiv al DJST Olt. Acesta a mentionat ca proiectul ofera tinerilor slatineni atat sansa de a-si descoperi orasul, cat si posibilitatea de a relationa si colabora in incercarea gasirii comorii culturale a orasului Slatina pe baza unor indicii si ghicitori care le vor pune la incercare inteligenta, simtul de observatie si spiritul de echipa.
Grupul tinta este format din tineri care studiaza la liceele din Slatina, persoane cu spirit de aventura si dorinta de a-si descoperi orasul din punct de vedere turistic si cultural.
Echipele castigatoare vor fi premiate de catre Consiliul Judetean al Elevilor Olt in cadrul unei seri festive organizate de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți