20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Doi minori si un adult, cautati de politisti dupa ce au disparut de la domicilii

- Advertisement -

Politistii slatinei au fost sesizati miercuri de Gheorghe Popescu, din comuna Crimpoia, despre faptul ca fiul sau, Cristi Constantin Popescu, de 17 ani, a plecat marti de acasa si pana in prezent nu a revenit.
Din primele verificari, s-a stabilit ca acesta este cunoscut in evidente cu afectiuni psihice si a mai plecat de la domiciliu, in repetate randuri, revenind dupa cateva zile, declara comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Minorul are 1,75 metri inaltime, ochi caprui, par castaniu, si prezinta un tic nervos la ochi. La data plecarii de la domiciliu, el purta un trening din material textil de culoare gri cu dungi albe verticale, pe cap avea un fes de culoare neagra, iar in picioare, papuci de culoare neagra.
Tot miercuri, pedagogul unei unitati scolare din Slatina a sesizat politia despre disparitia unei eleve. Georgeta-Georgiana Dabuleanu, in varsta de 15 ani, din comuna Brastavatu, a plecat miercuri dimineata de la caminul unitatii scolare si nu a mai revenit. Ea are 1,40 – 1,50 metri inaltime, constitutie astenica, par negru, lung pana la umeri, ochi caprui, fata ovala. La data plecarii, fata era imbracata cu geaca imitatie de piele intoarsa de culoare neagra, blue jeans de culoare albastru inchis, era incaltata cu cizme din imitatie de piele culoare neagra; asupra sa avea un rucsac din material textil de culoare portocaliu inchis.
in aceeasi zi, Dumitru Vasile, din comuna Izvoarele, a sesizat politistii din comuna despre faptul ca nepotul sau, Nicolae Dumitru, de 36 ani, din comuna Izvoarele, a plecat luni de la domiciliu si nu a mai revenit. Potrivit oamenilor legii, barbatul este cunoscut in evidente cu afectiuni psihice si a mai plecat de la domiciliu, in repetate randuri, revenind dupa cateva zile.
Semnalmente: inaltime 1,65 metri, ochi caprui, par saten, tuns scurt, cu calvitie frontala. La data disparitiei, barbatul era imbracat cu haina de culoare visinie, pulover de culoare maro, pantaloni din stofa de culoare neagra, pe cap purta o sapca de culoare albastra, iar in picioare, sandale de culoare alba.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți