22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Balasescu: Vladu sufera de imbecilitate!

- Advertisement -

Secretarul general al PDL Olt, Dan Balasescu, nu s-a sfiit sa spuna public, intr-o conferinta de presa, ca Vladu sufera de imbecilitate.
Florin Paraschiva avea dreptul legal, in perioada de preaviz, sa revina asupra demisiei fara nici un fel de problema. Omul a depus cerere de revenire, dar Vladu l-a dat afara. I-a facut imediat decizia, de-abia astepta sa scape de el. Mi se pare un gest imbecil sa-l dai afara pe Paraschiva, care este un medic foarte bun, mai ales ca a procedat legal si a depus cerere de revenire. Din toata treaba asta trag concluzia ca Vladu sufera de imbecilitate si atunci imi pun problema daca un om care gandeste asa si are o astfel de abordare a lucrurilor mai poate sa conduca spitalul si le atrag atentia domnilor Valcov si Stanescu sa se gandeasca foarte bine de acum incolo ce masuri iau legat de aceasta situatie, a spus Balasescu. Acesta a subliniat faptul ca decizia lui Vladu este cu atat mai aberanta cu cat medicul Florin Paraschiva nu a ajuns in aceasta situatie din cauza unui act medical incorect sau a vreunei decizii disciplinare, ci in urma unui conflict cu fostul sef al sectiei Cardiologie.
in cazul lui Paraschiva nu avem de-a face cu vreun act medical incorect, cu vreo decizie disciplinara… stiti foarte bine ca el a avut un conflict si nu cu o persoana care era cel mai stimat medic din spital… si-a dat demisia tragand un semnal de alarma. Acel om a fost schimbat din functia de sef de sectie, dovada ca Florin Paraschiva a avut dreptate. si atunci?! in acea perioada isi daduse demisia si dr. Boeru, tot in scris, apoi a facut revenire asupra ei, tot in scris. La el de ce s-a putut aproba si la Paraschiva nu? Probabil pana la urma situatia lui Florin Paraschiva se va rezolva in instanta, a spus Balasescu.
intrebat de ce PDL sustine la conducerea SJU Slatina o persoana care sufera de imbecilitate, Balasescu a aruncat pisica in ograda Consiliului Judetean, institutie in a carei administrare este spitalul. Noi (n.red.-Primaria Slatina) suntem decat parteneri la spital, nu-l sustinem noi pe Vladu, a punctat Balasescu. La fel de incerta ca sansele de a ramane la conducerea spitalului este si posibilitatea ca democrat liberalul Nicu Vladu sa fie candidatul PDL la Primaria Caracal. Desi in urma cu ceva vreme conducerea organizatiei afirma ca au fost stabiliti candidatii pentru primariile de orase, Vladu fiind nominalizat pentru Caracal, Balasescu a precizat ca acesta este deocamdata doar un candidat virtual.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți