17.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 8.800 pachete de tigari de contrabanda, confiscate de politistii de la Investigarea Frudelor

- Advertisement -

La perchezitii, oamenii legii au gasit 8.887 pachete de tigari, de diferite marci, unele cu timbru specific Serbiei, iar altele netimbrate, toate provenind din infractiunea de contrabanda, tigari care au fost indisponibilizate in vederea cercetarilor.
Potrivit politistilor, valoarea prejudiciului total, cauzat bugetului de stat de catre cei doi invinuiti, este de 56.270 lei.
Cei doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, iar joi, Judecatoria Slatina a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 29 de zile a tanarului de 35 ani. impotriva celuilalt suspect, in varsta de 28 ani, s-a luat masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu, pe o perioada de 29 de zile. Cei in cauza sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de colectare, detinere, producere, transport, prelucrare, depozitare, predare, desfacere si vanzare a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia si detinerea de catre orice persoana in afara depozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de tigarete, a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți