14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Proiectul scoala de Vara – Lideri pentru siguranta! continua in liceele slatinene

- Advertisement -

Astfel, oamenii legii s-au intalnit zilele trecute, in amfiteatrul Colegiului Ion Minulescu din Slatina, cu elevii voluntari si cu profesorii consilieri din cele noua unitati de invatamant liceal din municipiul Slatina, carora le-au inmanat materialele informativ – preventive, care sa sprijine activitatile ce se vor derula in fiecare liceu.
Activitatile de prevenire urmeaza sa fie desfasurate pe parcursul intregului an scolar 2011-2012, fiind monitorizate de consilierii psihologi prezenti, iar evaluarea finala va fi realizata de initiatorii proiectului. Cu aceasta ocazie vor fi premiati: cea mai buna echipa de voluntari, cel mai bun elev voluntar si cel mai bun consilier coordonator. Pentru o mai mare obiectivitate in realizarea evaluarii, in afara fisei de monitorizare, la nivelul fiecarui liceu, va fi realizat un C.D., care sa surprinda momente din timpul desfasurarii activitatilor. in functie de rezultatele obtinute, initiatorii proiectului doresc, pentru viitor, implementarea unui proiect cu atragere de fonduri europene pentru extinderea acestuia la nivelul intregului judet, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Proiectul scoala de Vara – Lideri pentru siguranta! isi propune formarea unor lideri de opinie in randul elevilor din toate liceele municipiului Slatina in scopul prevenirii consumului de droguri de risc si mare risc, in special a substantelor etnobotanice, a faptelor antisociale, precum si pe linie de educatie rutiera.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți