11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paul Stanescu, presedintele CJ Olt: Medicul Florin Paraschiva va reveni la spital in cel mai scurt timp!

- Advertisement -

Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, i-a chemat ieri la discutii atat pe medicul Paraschiva, cat si pe Nicu Vladu, managerul unitatii sanitare, pentru gasirea unei solutii. Daca pana acum presedintele CJ nu a avut o pozitie ferma in tot acest scandal, lucrurile par sa se fi schimbat, iar directiva trasata lui Vladu este daca vrei, poti!.
Tot ce pot sa va spun este ca medicul Florin Paraschiva va reveni la spital in cel mai scurt timp posibil. Am avut o discutie si cu medicul dar si cu managerul spitalului pentru gasirea unei solutii, pentru ca avem nevoie de medici la spital. Va fi gasita o cale prin care medicul sa isi poata relua activitatea. Daca vrei, poti!, a spus Paul Stanescu.
Florin Paraschiva a demisionat in urma unui conflict cu fostul sef al sectiei Cardiologie, ulterior depunand cerere de revenire asupra demisiei. Desi cererea a fost depusa in perioada cat medicul se afla in preaviz, managerul unitatii sanitare nu a aprobat-o, motivand ca nu exista revenire asupra demisiei. Pozitia adoptata de Vladu a fost criticata chiar si de colegii acestuia de partid. Secretarul general al PDL Olt, Dan Balasescu, a afirmat intr-o conferinta de presa ca Vladu sufera de imbecilitate, argumentand ca din punctul sau de vedere renuntarea la un medic apreciat de pacienti este un gest imbecil.
Nina NEACsU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți