7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doctorul Paraschiva se intoarce la serviciu

- Advertisement -

Desi Paraschiva a revenit asupra demisiei pe cand se afla inca perioada de preaviz, managerul spitalului nu i-a aprobat cererea de revenire, sustinand atunci ca nu mai exista nici o sansa ca medicul demisionar sa ramana in spital. Cazul a fost reflectat si in mediile politice. La sfarsitul saptamanii trecute, Dan Balasescu, secretarul general al PDL, l-a atacat dur pe managerul SJU, spunand ca Nicu Vladu sufera de imbecilitate. Luni, presedintele Consiliului Judetean, Paul Stanescu, a purtat discutii atat cu Vladu, cat si cu demisionarul Paraschiva. Discutiile au fost provocate, se pare, de oameni din tabara democrat-liberala.
Surse apropiate medicului Florin Paraschiva sustin ca la baza demisiei acestuia nu a stat doar conflictul invocat de semnatarul cererii de demisie, ci si unele interese in capcana carora medicul a cazut.
intre timp, Mircea Andritoiu a fost demis din postul de sef de sectie, locul sau fiind luat de un medic rezident. in afara acestuia si a lui Andritoiu, la Cardiologie isi mai desfasoara activitatea medicii George Boeru si Ovidiu Totora, insa sectia ramane, in continuare, cu deficit de medici.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți