11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Politistii si jandarmii din Bals vor avea sediu comun

- Advertisement -

Colonelul Dorel Drejoi, prim-adjunctul Inspectoratului de Jandarmi Olt, a precizat ieri, in cadrul sedintei Colegiului Prefectural, ca cele doua institutii isi vor desfasura activitatea in fostul sediu al scolii Profesionale nr. 15 din Bals. Cele doua sedii (politie si jandarmi – n.r.) au fost revendicate de proprietari si s-a gasit o solutie ca fostul sediu al scolii Profesionale nr. 15 din Bals sa fie destinat pentru buna functionare a celor doua institutii. Cladirea nu a fost data in administrare, ci doar in folosinta, fapt pentru care nu se permite execurarea de investitii in locatia respectiva. in prezent efectuam demersurile necesare pentru amenajarea spatiului, a precizat colonelul Drejoi.
Politia din Bals este singura din judetul Olt fara sediu, iar chiria pe care o plateste lunar Inspectoratul de Politie Judetean Olt proprietarului actualului imobil depaseste suma de 1000 de euro.
in ceea ce priveste Subunitatea de Jandarmi Bals, aceasta nu plateste chirie pentru imobilul in care functioneaza in prezent, cladirea fiind data in folosinta in mod gratuit de catre primaria orasului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți