8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Excelenta in educatie, premiata de IsJ Olt cu zeci de diplome si trofee

- Advertisement -

Cele 72 de premii au fost oferite pe categorii, dupa cum urmeaza:
La categoria Oferta educationala au fost premiate 6 gradinite oltene: GPN Spiru Vergulescu – Slatina, GPP nr. 2 – Slatina, GPP nr.7 – Slatina, GPN Dumbrava Minunata – Draganesti, GPP Ion Creanga – Slatina, GPP nr.3 – Slatina. scolile generale au fost si ele premiate pentru organizarea din luna mai a Targului de oferte educationale: scoala cu clasele I-VIII Eugen Ionescu – Slatina, scoala cu clasele I-VIII Vlaicu-Voda – Slatina, scoala cu clasele I-VIII stefan Protopopescu – Slatina, scoala cu clasele I-VIII nr.3 – Slatina, scoala cu clasele I-VIII George Poboran – Slatina, scoala cu clasele I-VIII nr.5 – Slatina, scoala cu clasele I-VIII Constantin Brincoveanu – Slatina. La categoria Activitati de voluntariat au fost recompensate: scoala cu clasele I-VIII Scornicesti, Colegiul Tehnic Matei Basarab – Caracal, Liceul Vitomiresti, Colegiul National Radu Greceanu – Slatina, scoala cu clasele I-VIII Cungrea, Liceul Teoretic Petre Pandrea – Bals, Colegiul Tehnic Nicolae Balcescu – Bals, Fundatia Trebuie – Slatina, Asociatia Culturala Gaudeamus – Bals, Colegiul National Nicolae Titulescu – Slatina, Chiritoiu Corneliu de la Colegiul Tehnic Bals.
Unitatile de invatamant care au participat la Programul Operational Comenius – 2011 au fost si ele premiate: Liceul cu Program Sportiv Slatina, Liceul Mihai Viteazul – Caracal, scoala cu clasele I-VIII George Poboran – Slatina. La categoria scoli si licee cu rezultate foarte bune la Evaluarea Nationala si la Examenul National de Bacalaureat au fost recompensate cu trofee si diplome 10 unitati de invatamant din judet: scoala cu clasele I-VIII Eugen Ionescu – Slatina, scoala cu clasele I-VIII stefan Protopopescu – Slatina, Liceul cu Program Sportiv Slatina, scoala cu clasele I-VIII nr.2 Caracal, scoala cu clasele I-VIII Nicolae Titulescu – Caracal, Liceul Teoretic Mihai Viteazul – Caracal, Colegiul National Ion Minulescu – Slatina, Colegiul National Radu Greceanu – Slatina, Colegiul National A.I. Cuza – Corabia, Liceul Teoretic Petre Pandrea – Bals. Pentru Excelenta institutionala au fost premiate Colegiul National Radu Greceanu – Slatina, Colegiul National Ionita Asan – Caracal. Colegiul National Agricol Carol I – Slatina. La categoria Derularea Campaniei Tu faci legea de nota 10 au fost premiate 3 cadre didactice, respectiv Aurelia Cotosman, Dumitru Marinescu si Marius Perianu, de la Colegiul Ion Minulescu. La Pastrarea si conservarea traditiilor a fost premiat Alexandru Rizea, coregraful ansamblurilor folclorice din Parscoveni, Valea Mare, Dobroteasa, Brebeni si Balteni. Au mai obtinut trofee cadre didactice care au initiat proiecte in cadrul Programului Operational Comenius: Mihaela Ciobanu de la Colegiul Ion Minulescu, Cristina Nicolaita de la scoala cu clasele I-VIII Gheorghe Magheru Caracal, si Gina Atei de la scoala cu clasele I-VIII Nicolae Titulescu Caracal. Au fost, de asemenea, premiate cadre didactice care au participat la programe ale Comisiei Europene: Ramona Ghenciu de la scoala cu clasele I-VIII Coteana, si Steluta Barbulescu de la scoala cu clasele I-VIII Nicolae Coculescu – Scornicesti.
O categorie speciala in cadrul careia au fost acordate un numar de 13 diplome si trofee a fost cea a Profesorilor de succes la sfarsit de cariera: Ion Caciu si Adriana Hernest de la Colegiul National Radu Greceanu, Nicolae Dorobantu si Cristina Botez de la scoala cu clasele I-VIII Eugen Ionescu, Sabinela Neatu – Bals, Rodica Suskevici de la Colegiul National Ion Minulescu, Maria Nitu de la Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu, Dorina Radulescu de la scoala cu clasele I-VIII Nicolae Titulescu Caracal, Elena Sirbu de la Colegiul National Ionita Asan Caracal, Dumitru Constantin de la Colegiul Tehnic Bals, Gheorghe Dragan de la scoala cu clasele I-VIII Mihail Drumes Bals, Rafaela Traistaru de la scoala cu clasele I-VIII nr.2, Caracal, si Constantin Filisanu de la scoala cu clasele I-VIII Piatra-Olt. Manageri de ieri, manageri de azi, o alta categorie premiata, in cadrul careia au obtinut trofee si diplome 6 directori de unitati de invatamant oltene: Ion Florica de la scoala Gheorghe Magheru Caracal, Sanda Naidin de la scoala Postliceala Sanitara, Florica Zarcu de la GPN Izbiceni, Raluca Ivanus de la Colegiul National Radu Greceanu, Constantin Calugaru de la Liceul Iancu-Jianu, si stefan Andreescu de la scoala cu clasele I-VIII Bucinisu. Institutiile de cultura care sustin educatia au obtinut premii de la Inspectoratul scolar Judetean: Centrul Cultural Eugen Ionescu, Biblioteca Judeteana Ion Minulescu si palatul Copiilor Adrian Baran Slatina.
Au mai fost recompensati cu diplome si trofee Partenerii educationali ai IsJ Olt, respectiv Primaria Slatina, Consiliul Judetean Olt si ALRO Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți