10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu doua victime la Dobrun

- Advertisement -

soferul se afla in stare avansata de ebrietate. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat 1,33 mg/l alcool pur in aerul expirat, a precizat comisarul sef Elena Tinca, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului auto care a fost transportat si internat la Spitalul nr. 1 Craiova si a pasagerei din autoturism, Gheorghita T., de 40 ani, din comuna Osica de Sus, care a fost transportata si internata la Spitalul municipal Caracal. soferul prezenta tahicardie, hematom la nivelul capului, escoriatii la nivelul membrului superior drept si plaga de 2 centimetri la nivelul piramidei nazale. Pasagera din autoturism prezenta dureri la nivelul toracelui si era suspecta de fractura costala, a declarat Ionut Circiumaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
soferul este cercetat acum pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avand o imbibatie alcoolica peste limita legala si de vatamare corporala din culpa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți