14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita de jandarmi

- Advertisement -

Activitatile vor continua si miercuri, la sediul inspectoratului urmand a fi organizata o festivitate in cadrul careia va fi evocata Ziua Nationala a Romaniei si vor fi felicitati jandarmii care s-au remarcat in acest an prin rezultatele foarte bune obtinute in procesul pregatirii si indeplinirii misiunilor. Patru ofiteri si noua subofiteri vor fi decorati cu semnul onorific in Serviciul Patriei pentru 25, 20, respectiv 15 ani de activitate si rezultate meritorii in indeplinirea atributiilor si in pregatirea profesionala, a precizat maiorul Emanuel Botan, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt.
Apoi, joi, 1 Decembrie, aproximativ 100 de jandarmi vor participa, alaturi de reprezentantii celorlalte institutii, la festivitatile organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei in municipiile Slatina, Caracal si orasele Bals, Corabia si Scornicesti. Efectivele inspectoratului vor asigura masurile de ordine publica pe timpul desfasurarii acestor activitati si vor depune coroane de flori din partea unitatii. Un pluton de jandarmi va face parte din garda de onoare care va defila pe B-dul A.I. Cuza din municipiul Slatina.
Pentru a familiariza cetatenii cu misiunile, dotarea si rolul Jandarmeriei in societate, in aceeasi zi, incepand cu ora 10.00, in centrul municipiului Slatina, zona Statuia Domnitorului A.I. Cuza, vor fi amenajate o serie de standuri, puncte de contact si informare, unde Jandarmeria Olt va prezenta o parte din armamentul si tehnica auto din dotare, mijloacele de interventie antiterorista precum si materialele folosite in misiunile de asigurare si restabilire a ordinii publice, a adaugat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți