20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Politist slatinean, arestat pentru falsificare de bani (Video)

- Advertisement -

Constantin Dumitrescu, in varsta de 40 de ani, agent de politie in cadrul Politiei Municipiului Slatina, a fost depistat sambata dimineata de colegii sai din Bals in timp ce incerca sa achite cu bani falsi bunurile cumparate dintr-un magazin de pe raza orasului.
Politistul a intrat intr-un magazin din zona Monumentului Eroilor, bandajat la cap si la una dintre maini, a cerut mai multe produse si a incercat sa achite totul cu bancnote false. Barbatul a intrat linistit in magazin. Avea ochiul bandajat, purta ochelari si avea si o mana bandajata. M-a intrebat daca am whisky pentru ca trebuie sa mearga la doctor. I-am zis ca nu am. Mi-a cerut apoi doua cartuse de tigari, fiecare in cate o punga, si doua pachete mari de cafea. Suma care trebuia achitata era de 282 de lei, iar el mi-a zis sa-i completez cu ceva pana la 300 de lei, asa ca i-am mai dat un corn cu ciocolata, a declarat vanzatoarea Iuliana Popa.

Peste 77.000 lei falsi

Femeia a observat ca una dintre bancnotele primite este mai groasa decat cealalta si si-a anuntat imediat sotul, politist in orasul Bals. Mi-a dat doua hartii de cate 200 lei si, strangand banii in mana, am simtit ca hartiile erau parca mai groase. Am crezut ca mi-a dat mai mult si era gata sa ma intorc. Atunci m-am gandit ca este ceva in neregula si am mers in spate unde, intr-adevar, era ceva la plastic. M-am aplecat intre rafturi sa nu ma auda, l-am sunat pe sotul meu, care era de serviciu la politie, si i-am spus sa vina urgent, a mai adaugat vanzatoarea.
Femeia s-a scuzat ca nu are bani suficienti pentru a-i dat restul, reusind in acest fel sa il retina pe politist in magazin pana la sosirea sotului. Agentul a fost imobilizat si condus la sediul politiei orasului Bals, cazul fiind preluat de ofiterii de la Crima Organizata sub coordonarea procurorilor DIICOT.
in autoturismul invinuitului a fost identificata suma de peste 77.000 lei, in bancnote din cupiura 100 si 200 lei, contrafacute, se precizeaza intr-un comunicat de presa al DIICOT.
Mandat de arestare
Oamenii legii au efectuat sambata dupa-amiaza o perchezitie domiciliara la locuinta agentului, de unde au ridicat o imprimanta folosita la copierea bancnotelor de 100 si 200 lei si hartia cerata folosita pentru falsificare. Sambata seara, Contantin Dumitrescu a fost prezentat magistratilor Judecatoriei Slatina, care au emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. La audieri a fost dusa si sotia politistului, Camelia Dumitrescu, in varsta de 35 ani, impotriva careia s-a luat masura interdictiei de a parasi localitatea pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, politistul face parte dintr-o retea de falsificatori de bani, in acest dosar fiind efectuate cercetari fata de mai multi invinuiti. Constantin Dumitrescu lucreaza din anul 1996 in cadrul Politiei Municipiului Slatina, si, potrivit reprezentantilor IPJ Olt, pana in prezent nu a avut abateri. Daca va fi gasit vinovat el va fi exclus din politie.

APASa PE LINK-UL DE MAI JOS PENTRU A VIZUALIZA DECLARAtIA VaNZaTOAREI

www.youtube.com/watch

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți