3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Imaginea managerului Spitalului Judetean Slatina, trucata pe flayere

- Advertisement -

Tiparite pe hartie de buna calitate, flayerele cu pricina contineau si texte. Unul dintre texte este atribuit de autorii imaginii trucate managerului Nicu Vladu: Pe cine sa mai sun? Pe mine cine ma mai ia dupa 1 ianuarie 2012? – aluzie la speculatiile ca de la 1 ianuarie 2012 actualul sef al spitalului va fi inlocuit cu o alta persoana. Aluzia mizeaza pe logica potrivit careia cele 20 de puncte ale strategiei de modernizare a spitalului pe care Nicu Vladu si le-a asumat prin act aditional la contractul de management, obligandu-se sa le puna in aplicare la anumite termene pana la 31 decembrie 2011, nu vor fi toate functionabile la termenele stabilite. Celelalte texte au o incarcatura sexuala pronuntata. Toate hartiile au fost stranse la iuteala de paznicii unitatii sanitare.
Contactat telefonic aseara, Nicu Vladu a declarat ca nu stie despre ce este vorba. Azi (n.red. ieri) nu am fost in spital, am fost la Bucuresti, la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. M-ati lasat fara cuvinte. Miine (astazi – n.r.) am sa vad exact care e situatia si ma voi plange organelor abilitate. Presupun ca e cineva foarte deranjat de reforma care a inceput la spital, de s-a recurs la o astfel de campanie murdara, a spus Vladu.
Presedintele Consiliului Judetean Olt nu a raspuns la telefon. De asemenea, primarul Darius Valcov nu a putut fi contactat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți