8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Politistii fac verificari in cazul pliantelor defaimatoare de la Spitalul Judetean

- Advertisement -

Ieri, reprezentantii Politiei Slatina nu stiau cum vor incadra din punct de vedere juridic fapta comisa de autori necunoscuti. Exista o sesizare inregistrata la Politia Slatina in baza careia se fac verificari pentru identificarea autorilor. Colegii mei inca nu stiu cum vor incadra fapta comisa, a declarat comisarul sef Violeta Tinca, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt.
Managerul spitalului s-a aratat uluit de intamplare. Nu exista cuvinte pentru a cataloga un asemenea gest. Ma voi plange organelor abilitate. Presupun ca e cineva foarte deranjat de reforma care a inceput la spital, de s-a recurs la o astfel de campanie murdara, a declarat Nicu Vladu.
Pliantele in format A4contineau si texte cu caracter sexual de un nivel suburban.

La inchiderea editiei

Surse implicate sustin ca, de fapt, autorii au fost prinsi inca de luni de fortele de ordine, in fata Prefecturii Olt. Este vorba de doua femei care, la chestionarea jandarmilor, si-au dat in prima faza nume false. Au imprastiat pliante la spital, apoi la Consiliul Judetean, dupa care au mers la prefectura. Acolo cele doua femei au fost retinute de jandarmi, care au chemat echipele de interventie rapida. Se pare ca una dintre femei este contabila unei firme care are relatii contractuale cu Spitalul Judetean Slatina, sustin sursele citate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți