3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Schimbari la Spitalul Judetean. Opt medici, demisi din functiile de sefi de sectii

- Advertisement -

La sectia Ortopedie, in locul lui Costache Marinache a fost numit Constantin Popa; sef la Neurologie in locul lui Renica Diaconescu este Gabriela Dogaru; la Chirurgie Infantila, Mircea Tusciuc a fost inlocuit de Cristina Dascalu; la Chirurgie Plastica, in locul lui Constantin Corbea a fost numita Daniela Licsandru; la Oftalmologie, Ileana Popa a fost inlocuita de Doina Ionila; la Obstetrica-Ginecologie 1, locul lui Ion Eremia a fost luat de Daniela Ilea. Schimbari s-au produs si la conducerea Laboratorului de Analize Medicale, Elisabeta Nae fiind inlocuita de Mariana tecu, dar si la Centrul de Sanatate Mintala, in locul lui Ion Bratoi fiind numita Niculina Naie.
Nicu Vladu, managerul unitatii sanitare, nu a putut fi contactat pentru a explica motivele care au stat la baza acestei decizii. Un punct de vedere pe marginea acestui subiect a avut insa medicul Renica Diaconescu, fostul sef al sectiei Neurologie. Prin intermediul unei declaratii de presa, Renica Diaconescu s-a declarat neplacut surprins de hotararea conducerii.
Am fost neplacut surprins de masura luata de conducerea spitalului in ceea ce ma priveste, mai ales ca personal nu am avut divergente cu colegii de sectie si nici cu conducerea. Nu ma prevalez de functia de sef de sectie. Valoarea unui medic nu sta intr-o functie. Am crezut si cred in continuare in spiritul de echipa atat pe plan profesional cat si politic. Orice tentativa de a ma angrena intr-un razboi al declaratiilor este sortita esecului. Voi ramane loial structurii politice in care activez si imi voi continua activitatea ca medic neurolog la spital, a precizat medicul.
Renica Diaconescu este vicepresedinte in Biroul Permanent Judetean al PSD Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți