3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tinerii care au batut politistii cu mop-ul au fost arestati

- Advertisement -

Tudorel Balauroiu si Cristian Ivana, ambii din Potcoava, au fost prezentati, zilele trecute, magistratilor Judecatoriei Slatina, care au dispus emiterea unor mandate de arestare preventiva pe numele lor. Cei doi au formulat recurs impotriva acestei decizii, recurs care a fost insa respins de magistratii Tribunalului Olt, ca fiind nefondat.
Din probele administrate de procurori rezulta ca, in ziua de 25.11.2011, in jurul orelor 1330, cei doi au mers la sala de sport din Potcoava unde Tudorel Balauroiu l-a amenintat pe un agent de politie ca ii va incendia masina si totodata l-a lovit cu pumnul in zona pieptului si peste brate. in sprijinul agentului au sarit colegii sai, pe care Cristian Ivana i-a lovit cu o bucata de lemn (mop – n.r.) peste brate.
in urma loviturilor primite, un agent de politie a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de ingrijiri medicale, iar un alt agent a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare un numar de 3-4 zile de ingrijiri medicale. Cercetarile continua in vederea lamuririi cauzei sub toate aspectele si a stabilirii raspunderii judiciare, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Ministerului Public.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți