9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ambulanta implicata in accident la Slatina. Cinci victime au ajuns la spital

- Advertisement -

Evenimentul rutier s-a petrecut in jurul orei 6:00 dimineata. soferul unui autoturism marca Opel Astra, in varsta de 46 ani, din orasul ticleni, judetul Gorj, circula dinspre strada Primaverii si nu a acordat prioritate de trecere unei ambulante care se deplasa pe strada Crisan, catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, intrand in coliziune frontala cu aceasta. in urma impactului, ambulanta a fost proiectata intr-un stalp electric, rasturnandu-se apoi pe carosabil. soferul salvarii si asistenta, ambii din Draganesti-Olt, si doua paciente, o fata de 15 ani si mama ei, din satul Alimanesti, comuna Izvoarele, au suferit rani si au necesitat transportul la spital. Cele mai grave rani le-a suferit tanara de 15 ani, aceasta fiind supusa unei interventii chirurgicale. Pacienta de 15 ani a suferit multiple traumatisme si ruptura de ficat. A fost supusa imediat unei interventii chirurgicale. Este stabila din punct de vedere hemodinamic, a declarat medicul Romeo Stanculescu, directorul medical al SJU Slatina. De asemenea, mama minorei a suferit multiple traumatisme, iar soferul si asistenta au suferit rani usoare, starea lor de sanatate fiind buna.
De ingrijiri medicale a avut nevoie si un copil in varsta de trei ani, aflat in autoturismul Opel Astra. Paramedicii SMURD au monitorizat din punct de vedere medical pasagerii din autoturismul implicat in accident, printre acestia aflandu-se si un copil de trei ani care a fost transportat la UPU Slatina, constient, pentru investigatii medicale amanuntite. Ceilalti doi pasageri, parintii copilului, au ramas la locul solicitarii, constienti, fara urme de rani sau traume, a precizat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Politistii Biroului Rutier au demarat o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul. Ambii conducatori auto au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative. in cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți