15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bercea Mondial, pus in libertate pentru a treia oara

- Advertisement -

Ieri, la Tribunalul Olt a avut loc un nou termen al dosarului in care Bercea Mondial este judcat pentru tentativa de omor. Dupa ce au vizionat CD-ul care continea declaratia data de partea vatamata, Ionut Anghel, zis si Mercedes, in cursul urmaririi penale, judecatorii au decis ca nu se mai justifica arestarea preventiva a lui Bercea Mondial. De aceeasi parere sunt si avocatii interlopului care au declarat ca nu se mai impune mentinerea in stare de arest a clientului lor. Nu exista probe care sa justifice mentinerea starii de arest. Toate indiciile si probele avute in vedere la luarea masurii arestarii preventive, chiar daca inculpatul a fost arestat timp de 10 luni de zile, astazi nu se mai impun, a declarat avocata Mariana stefan.

Desi este pentru a treia oara cand un complet de judecata al Tribunalului Olt decide punerea in libertate a interlopului, ultimele doua decizii fiind insa respinse de Curtea de Apel Craiova, familia si avocatii lui Sandu Anghel cer stramutarea dosarului la o alta instanta.

Am cerut stramutarea dosarului din motive bine intemeiate. in opinia noastra, magistratii, si ma refer aici atat la procurori, cat si la judecatori, nu il vad si nu il judeca pe Anghel Sandu, ci pe Bercea Mondial. Cererea noastra se va judeca pe data de 14 decembrie la inalta Curte de Casatie si Justitie, insa maine (astazi – n.r.) este o alta cerere de stramutare formulata de reprezentantii partii vatamate. Ei sunt nemultumiti de modalitatea in care a fost judecat dosarul lui Anghel Sandu, a mai adaugat avocata Mariana stefan.

Bercea Mondial a fost trimis in judecata in luna aprilie pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți