11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Motivarea Tribunalului Olt: Bercea nu mai reprezinta un pericol pentru ordinea publica

- Advertisement -

Chiar daca uneori s-a retinut ca prin deosebita gravitate a faptei si prin reactia publicului fata de savarsirea lor, anumite infractiuni pot produce o tulburare sociala de natura a justifica o detentie provizorie pe o perioada de timp, in ceea ce priveste inculpatul in speta nu exista dovezi concrete referitoare la existenta unui real pericol pentru ordinea publica in cazul in care ar fi lasat in libertate, se precizeaza in motivarea Tribunalului Olt.
in motivare se mai arata ca, atat partea vatamata, cat si toti martorii din dosar au fost audiati si ca acestia si-au schimbat oricum declaratiile date in faza de urmarire penala. in cauza a fost finalizata audierea partii vatamate cat si a martorilor, atat cei cu identitate cunoscuta cat si cei cu identitate protejata, care, oricum, cu totii si-au schimbat in totalitate declaratiile date in faza de urmarire penala, incat la acest moment inculpatul nu mai poate sa determine schimbarea declaratiilor acestora, intrucat aceasta s-a intamplat deja pana in prezent, cand inculpatul s-a aflat in stare de arest preventiv. in acest context inculpatul nu ar mai avea cum si pe cine sa influenteze, nefiind credibila imprejurarea exercitarii unor influente pe langa specialistii din cadrul Institutului Medico Legal <> se mai precizeaza in motivarea instantei.
intre timp, Bercea Mondial asteapta judecarea recursului procurorilor pentru a afla daca va fi sau nu pus in libertate. Recursul se va judeca zilele acestea la Curtea de Apel Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți