2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Muncitor din Bals prins sub un mal de pamant

- Advertisement -

Nicu Corcoveanu este angajat al unei firme din Filiasi care se ocupa cu executarea lucrarilor de canalizare in zona. Muncitorul lucra la un sant in momentul in care malul s-a surpat peste el. El a fost scos de sub pamant de colegi si de un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, fiind transportat la Spitalul din Slatina, in stare critica.
Pompierii din cadrul Garzii Bals au reusit sa-l scoata la suprafata pe barbatul de 32 de ani, dupa aproximativ trei minute, acesta fiind preluat de paramedicii SMURD. Pacientul a fost gasit fara puls, fara respiratie, in stop cardio-respirator, motiv pentru care s-au inceput manevrele de resuscitare. Dupa aproximativ 20 de minute in care salvatorii au incercat sa-l readuca la viata pe barbat, inima acestuia a raspuns manevrelor de resuscitare, pacientul fiind predat unui echipaj cu medic al SJA, cu activitate cardiaca prezenta, fiind transportat la spitalul Slatina, a precizat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt. Barbatul este in continuare in stare foarte grava.
in urma unei anchete, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Olt au stabilit ca nu au fost indeplinite normele de protectie a muncii, santul nefiind asigurat corespunzator. Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a constatat ca firma nu a folosit dispozitive de sustinere a malului, incalcand grav normele de protectie a muncii. Ancheta este in desfasurare, ne-a declarat Marius Bodescu, inspector sef adjunct in cadrul ITM Olt.
Barbatul ranit este casatorit si are doi copii minori.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți