4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

PDL Olt isi face organizatii de tineret si de femei in toate localitatile din judet

- Advertisement -

Balasescu a mentionat ca organizatia judeteana de partid nu va anunta candidatii la alegerile locale pana cand nu se va decide o data sigura pentru desfasurarea acestora si in cazul in care vor avea loc toamna, candidatii democrat-liberali vor fi anuntati in primavara anului viitor.
Organizatia de tineret a reusit sa finalizeze formarea de structuri locale si alegeri in 75% din localitatile judetului, iar procesul este in derulare. Probabil la sfarsitul lunii ianuarie vom fi singura formatiune politica cu structuri la toate nivelurile in toate localitatile judetului. si la organizatiile de femei procesul de formare s-a demarat si s-a finalizat in 40% dintre localitati, a spus Balasescu.
Presedintele PDL Olt, Darius Valcov, a afirmat ca actualii primari PDL vor fi candidati si la alegerile de anul viitor, dar exista si situatii in care se va pune in discutie candidatura actualilor edili in caz ca acestia nu se situeaza pe primele locuri in sondajele de opinie. Noi vom face sondaje tintit, acolo unde suntem indecisi. Lasam PNL si PSD sa faca sondaje, a mai afirmat Valcov. Acesta a mentionat, referitor la o declaratie anterioara in care isi anunta demisia de la conducerea organizatiei judetene in caz ca organizatia din Olt nu primeste o functie de secretar de stat, ca a amanat momentul pana la o discutie cu presedintele PDL, Emil Boc.
Este o decizie (demisia din functia de presedinte PDL Olt – n.r.) amanata la rugamintea domnului Boc. A spus sa am rabdare pana vine dumnealui in vizita la Slatina, a aratat Darius Valcov.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți