10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bercea ramane in arest

- Advertisement -

Interlopul a declarat in fata completului de judecata ca Ionut Anghel, zis Mercedes, nepotul care sustine ca ar fi fost injunghiat de Bercea, ar trebui sa stea in boxa langa el pentru denunt calomnios.
Victima ar trebui sa stea langa mine. Cum puteam eu sa il tai pe nepotul meu pe care l-am si botezat? Eu ma declar nevinovat, nu l-am taiat eu., a declarat Bercea Mondial.
El a fost arestat pe 20 februarie 2011 si a fost trimis in judecata in luna aprilie pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor. De asemenea, in judecata au fost trimisi si Florin Anghel, zis Ambasador, fiul lui Bercea Mondial, pentru complicitate la tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, dar si sotia interlopului, Fanica Anghel, zisa Stela, pentru instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si incercarea de a determina marturia mincinoasa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți