17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primaria Slatina a demolat casa lui Bercea Mondial din strada Pitesti (VIDEO)

- Advertisement -

Reprezentantii primariei, insotiti executorul judecatoresc si de efective sporite de politisti si jandarmi care au asigurat paza zonei, au ajuns la locul cu pricina dis-de-dimineata, la ora 06.00. A fost sparta usa casei cu un etaj si, dupa ce s-a urmat procedura legala, trecandu-se in revista interiorul imobilului si intocmindu-se un proces-verbal, s-a demarat demolarea propriu-zisa cu utilaje ale unor firme specializate in demolari. intr-un tarziu a sosit si una dintre rudele lui Bercea, ratoindu-se la ziaristi sa n-o filmeze si cerand socoteala politistilor care au oprit-o din drum pentru ceea ce se intampla la casa interlopului. Ia sa-mi aratati si mie un document pentru ce se face aici, aratati-mi actu’. Noi ne judecam inca, nu s-a terminat procesu’, s-a iritat ruda lui Sandu Anghel, care s-a vazut silita apoi sa se indeparteze.

Casa ilegala, demolare legala

Casa a fost ridicata ilegal in anul 2006, iar in octombrie 2008 Primaria Slatina au pornit proces pentru demolarea cladirii. Razboiul in instanta a durat pana in iulie 2011, cand sentinta data de judecatori a dat castig de cauza primariei. Hotararea a ramas definitiva si irevocabila. Este o hotarare judecatoreasca definitiva si irevolabila care este pusa in aplicare de executorul judecatoresc pe care noi, primaria, l-am solicitat. Se darama practic o cladire a unui interpus al lui Bercea, o anume doamna Stoiculescu. Noi am castigat procesul la jumatatea lunii septembrie si a avut timp pana vineri sa-si darame cladirea. Pentru ca nu si-a demolat-o, astazi noi am demarat, impreuna cu fortele de ordine, demolarea cladirii, urmand ca toate costurile demolarii sa fie suportate de proprietar. in caz contrar, noi vom pune sechestru pe terenul aflat sub cladire si ne vom recupera banii din vanzarea acestuia, a declarat primarul Slatinei, Darius Valcov. Potrivit juristilor primariei, cheltuielile de judecata se ridica la circa 500 milioane de lei vechi.
Imobilul avea 365 mp, iar terenul aferent are o intindere de circa 1.200 mp.
Primaria Slatina mai are doua procese pe rol in care juristii solicita instantei de judecata demolarea altor cladiri ale lui Sandu Anghel ridicate fara autorizatie de construire.
Sandu Anghel are 43 de ani si peste 50 de cladiri in Slatina si Draganesti-Olt, unele in proprietatea familiei, altele detinute prin interpusi. De-a lungul anilor el a facut tranzactii imobiliare cu oameni de afaceri cunoscuti si cu politicieni locali. Interlopul este arestat de la inceputul anului si judecat pentru mai multe capete de acuzare, dintre care cea mai importanta este acuzatia de tentativa de omor.
La evenimentul de luni au mai fost de fata viceprimarul Dan Balasescu, administratorul Slatinei, Minel Prina si sefa Biroului Juridic al primariei, Mihaela Otincelescu.

APASa AICI PENTRU A VIZUALIZA

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți