11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elena Udrea: Avem toata aprecierea pentru organizatia PDL Olt, in special pentru activitatea lui Darius Valcov!

- Advertisement -

Declaratia acesteia a venit in urma unei intrebari privind solutionarea cererii conducerii PDL Olt de numire a unui membru al organizatiei pe un post de secretar de stat sau director al unei companii de la nivel central.
Avem toata recunoasterea si toata aprecierea pentru organizatia PDL Olt, in special pentru activitatea presedintelui organizatiei, Darius Valcov. Toate aspectele care tin de materializarea acestei recunoasteri le vom discuta ca-ntre colegi, a spus Elena Udrea.
Ministrul Dezvoltarii s-a aflat azi la Slatina, pentru semnarea a trei contracte de finantare pentru trei noi proiecte din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana. Cele trei proiecte au o valoare totala de peste 5,57 milioane de euro si vizeaza reabilitarea si modernizarea cartierului cuprins intre strazile Unirii, Libertatii si Crisan, a zonei Cornisei -Spital si a zonei Progresu. Dupa semnarea contractelor, ministrul Elena Udrea a vizitat Liceul cu Program Sportiv din Slatina, recent modernizat, unde a fost primita de elevi cu colinde si invitata sa ajute la impodobirea bradului. Asaltata de cereri de autografe si rugaminti din partea copiilor sa faca poze cu ei, Elena Udrea a parut placut impresionata atat de programul artistic, cat si de aspectul liceului si de diplomele care atesta rezultatele remarcabile ale elevilor. Dupa ce s-a despartit cu greu de micutii care pareau ca nu mai vor s-o lase sa plece, Elena Udrea a plecat spre sediul PDL Olt, pentru a participa la sedinta Biroului Permanent Judetean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți