2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elevul de la Colegiul Economic a murit din cauza unei pneumonii

- Advertisement -

Alexandru Gabriel Scrieciu, in varsta de 17 ani, era elev in clasa a XI-a B la Colegiul Economic Petre S. Aurelian din Slatina. Tanarul se afla la ora de planificare operationala cand i s-a facut rau si a lesinat sub privirile ingrozite ale colegilor sai.
Chemati de urgenta, paramedicii SMURD si medicul de pe echipajul Serviciului Judetean de Ambulanta nu au mai putut face nimic pentru baiat. Mai bine de o ora s-au incercat manevre de resuscitare, insa fara rezultat. Pacientul a fost gasit in stop cardio-respirator, s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 80 de minute, insa fara raspuns. Din pacate, am fost nevoiti sa constatam decesul, a declarat Mihaela stefan, medicul de pe Ambulanta. La scurt timp dupa tragedie, la scoala au ajuns si sora si parintii baiatului. Distrusa de durere, mama adolescentului a lesinat si a avut nevoie de ingrijiri medicale.
Cadavrul baiatului a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, iar in urma efectuarii necropsiei medicii legisti au stabilit ca acesta a decedat din cauza unei pneumonii. in urma efectuarii necropsiei minorului, in varsta de 17 ani, din municipiul Slatina, decedat in timpul orelor de curs, s-a stabilit ca decesul acestuia a survenit ca urmare a unei pneumonii virale cu afectare cardiaca, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

Au crezut ca este vorba despre o banala raceala

Parintii stiau ca Alexandru este racit, insa au crezut ca este vorba despre o banala viroza, fara complicatii. Am stat de vorba cu mama lui si mi-a spus ca lua Augmentin, ca era racit. Ei au crezut ca este vorba despre o banala raceala, nu s-au gandit la complicatii, la ceva foarte grav. Din spusele mamei, nu prezenta alte simptome in afara de cele ale unei viroze, ne-a declarat profesorul Georgeta Stroe, directorul Colegiului Economic Petre S. Aurelian. Atat cadrele didactice, cat si elevii liceului au doar cuvinte de lauda la adresa lui Alexandru si cu totii regreta sincer moartea baiatului. Suntem cu totii afectati, in acest moment cuvintele sunt de prisos. Am pierdut un copil destul de bun. Pesonal, nu am avut ore cu el, dar din discutiile pe care le-am avut cu colegii mei am aflat ca era un elev cuminte, disciplinat, serios, nu avea absente, un copil model. Regretam sincer si profund cele intamplate si suntem alaturi de familia indoliata, a mai adaugat directorul Colegiului Economic.
Baiatul va fi inmormantat astazi, in cimitirul din comuna Carlogani, sat Cepari.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți