14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Grupare de hoti din Corabia, destructurata de politie

- Advertisement -

Politistii Formatiunii de Investigatii Criminale din cadrul Politiei orasului Corabia i-au identificat pe Florin L., de 18 ani, Florin S., de 23 ani, Florin-Bobi S., de 22 ani, P. A., de 16 ani, Craciun G. , de 27 ani, toti din orasul Corabia si A. M., de 17 ani, din municipiul Slatina, care, prin efractie, au patruns in mai multe locuinte din orasul Corabia, ai caror proprietari sunt plecati in strainatate, de unde au sustras aparatura electronica, materiale de constructie, articole de imbracaminte si alte bunuri. Oamenii legii au mai stabilit ca, la unul dintre furturile comise, au participat si Maradona L., de 19 ani, si Sonia L., de 24 ani, din orasul Corabia, ajutandu-i pe ceilalti suspecti sa transporte bunurile sustrase.
in baza unor autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Corabia, politistii au efectuat patru perchezitii domiciliare la locuintele a patru persoane, unde au fost gasite bunuri provenite din furt, respectiv aparatura electronica si bunuri electrocasnice, care au fost ridicate si restituite partilor vatamate, si bunuri care proveneau din furturi din locuinta, ramase initial cu autori necunoscuti, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in prezent, membrii gruparii sunt cercetati pentru comiterea infractiunii de furt calificat, trei dintre ei fiind arestati preventiv pentru 29 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți