17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

La inmormantarea lui Alexandru au plans si oamenii, si cerul

- Advertisement -

Zeci si zeci de coroane de flori l-au insotit, pe baiat, purtate pe brate de catre colegii sai, la locul de veci. Multa lume a varsat lacrimi, multi oameni l-au plans pe Alexandru, un copil plecat in chip nedrept la cele sfinte. A plans si cerul: in momentul in care cortegiul funerar a parasit casa parintesca, afara a inceput sa ploua. Vecinii baiatului si-l amintesc pe Alexandru ca pe un copil vesel, care nu a aratat niciodata ca ar fi avut probleme de sanatate. Peste doua saptamani, el urma sa-si serbeze majoratul, iar parintii si sora sa ii pregateau o petrecere de zile mari. Zi mare a fost si ieri: mare insa in durere si lacrimi. Era un baiat cum rar intalnesti in zilele noastre, linistit, fara vicii, fara apucaturi care trec la moda in zilele noastre. Nu pot exprima in cuvinte golul pe care Alexandru il lasa in sufletele noastre. imi pare rau de ceea ce s-a intamplat si ma rog la Dumnezeu sa-l aiba in buna paza Sa pentru ca a fost un baiat minunat. Ma rog si pentru parintii si sora sa, sa-i intareasca Dumnezeu in astfel de momente grele, a spus, printre lacrimi, o tanara care il cunostea pe Alexandru. El era bine vazut si apreciat nu doar de colegi si prieteni, ci si de cadrele didactice de la colegiul la care invata.
Adolescentul era elev in clasa a XI-a B la Colegiul Economic Petre S. Aurelian din Slatina. El se afla la ora de planificare operationala cand i s-a facut rau si a lesinat sub privirile ingrozite ale colegilor sai.
Chemati de urgenta, paramedicii SMURD si medicul de pe echipajul Serviciului Judetean de Ambulanta nu au mai putut face nimic pentru elevul de 17 ani. Mai bine de o ora s-au incercat manevre de resuscitare, insa fara rezultat. Rezultatele necropsiei au scos la iveala faptul ca baiatul suferea de pneumonie. O boala care putea fi tratata fara probleme daca ar fi fost descoperita la timp. Daca…

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți